Adele și Simon Konecki divorțează după un mariaj de doi ani! Care este motivul

Ana Chivu   
în Stiri mondene
20/04/2019, 13:26
Adele și Simon Konecki divorțează după un mariaj de doi ani! Care este motivul GALERIE FOTO
Adele divorțează! Care este motivul pentru care artista a decis să se despartă de Simon Konecki?

Cântăreața, în vârstă de 28 de ani, a ales mereu ca viața sa privată să rămână departe de ochii curioșilor. Singurul lucru oficial a fost anunțul din momentul în care a câștigat albumul anului Gramys 2017.  Artista britanică și Simon Konecki au decis să o ia pe drumuri separate, motivul nu este cunoscut presei, potrivit The Hollywood Reporter.

Adele divorțează de Simon Kinocki!

Adele a știut mereu cum să echilbreze viața de artist cu viața personală, astfel că nu a permis ca ceilalți să știe detalii despre aceasta. În discurul ei de acceptare a recunoscut că este într-o relație mai mult decât serioasă: „Grammy, apreciez asta. Academia, te iubesc, managerul meu, soțul meu și fiul meu – tu ești singurul motiv pentru care o fac.  „Adele și partenerul ei s-au despărțit. Ei au hotărât să-și crească fiul împreună. Ca întotdeauna, aceștia cer intimitate”, a spus o dreclarație trimisă prin e-mail.

Adele l-a născut pe fiul ei, Angelo, în anul 2012, iar abia în 2016 a decis să-și unească destinul cu Konecki, fondator drop4drop,o organizație de caritate care luptă pentru accesul global la apă potabilă. Conform declarațiilor deja făcute, cuplul a specificat faptul că nu vor mai fi făcute alte comentarii privind despărțirea, cerând să le fie respectată intimitatea. „Am încercat să-mi amintesc cum m-am simțit la începutul relației care a inspirat acea înregistrare”, a spus Adele. „Pentru că atât de rău ca o despărțire poate fi și atât de amar și îngrozitor și murdar cum poate fi este acel sentiment când mai întâi cădeți pentru cineva, este cel mai bun sentiment de pe pământ, și sunt dependentă de acest sentiment. Evident, nu pot trece prin aceste sentimente pentru că acum sunt căsătorită”, declara, înainte de căsătorie, artista britanică.

Adele s-a despărțit de Simon Konecki! Motivul nu este cunoscut presei.
Adele s-a despărțit de Simon Konecki! Motivul nu este cunoscut presei.

Adele, succes fără margini

Adele a lansat trei albume care au avut norocul de a intra imediat în topurile difuzărilor radio. Albumul de debut a adus nu mai puțin de 6 milioane de exemplare. Cel de-al doilea a fost de aproape cinci ori mai bine vândut decât primul. Topul pieselor care au făcut-o celebră sunt: „Rolling in the Deep”, „Someone Like You” şi „Set Fire to the Rain”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×