Adela Tecuceanu, fostă concurentă ”Bravo, ai stil” este însărcinată. Ce sex are bebelușul

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
23/08/2019, 20:21
Adela Tecuceanu, fostă concurentă ”Bravo, ai stil” este însărcinată. Ce sex are bebelușul GALERIE FOTO
Adela Tecuceanu este însărcinată în patru luni și jumătate și va avea un băiețel. Sursa foto: Instagram.com

Adela Tecuceanu, fostă concurentă în sezonul 2 al emisiunii ”Bravo, ai stil” difuzată la Kanal D a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată. Frumoasa brunetă a postat mai multe fotografii cu burtica, iar fanii au felicitat-o în număr foarte mare.

Adela Tecuceanu de la ”Bravo, ai stil” va avea un bebeluș

Adela Tecuceanu este o fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil”. Frumoasă brunetă a participat în sezonul 2 al emisiunii de modă de la Kanal D. Fosta concurentă a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată în al doilea trimestru și a anunțat că va aduce pe lume un băiețel. VEZI FOTO 

Adela și-a schimbat look-ul după concurs, iar acum s-a vopsit blondă. Vedeta a postat mai multe fotografii cu burtica de graviduță, iar fanii nu au întârziat să o felicite. „Eu și bebe mulțumim mult pentru mesaje! Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea…plină de iubire și fericire.”, a scris fosta concurentă „Bravo, ai stil” pe contul personal de Instagram.

Într-o fotografie postată pe contul de socializare apare o ecografie cu bebelușul, iar în alta fosta concurentă s-a fotografiat într-un costum de baie negru, ținând mâna pe burtică, iar la descrierea fotografiei a scris ”Noi doi”. La o altă fotografie apare mesajul ”In the sun with my sun”. Vedeta este însărcinată în patru luni și jumătate și urmează să nască în luna februarie a anului viitor.

Adela Tecuceanu a anunțat că este însărcinată în patru luni și jumătate
Fosta concurentă ”Bravo, ai stil” Adela Tecuceanu este însărcinată și va da naștere unui băiețel. Sursa foto: Instagram.com

Marisa, fostă concurentă ”Bravo, ai stil” își dorește o familie numeroasă

Marisa este câștigătoarea sezonului doi al emisiunii ”Bravo, ai stil”. Concurenta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un băiat pe care l-a cunoscut chiar la Kanal D. Marisa spune că este foarte fericită și îi merge bine pe toate planurile, iar dacă ar primi inelul nu ar sta pe gânduri și s-ar căsători chiar a doua zi.

„Deşi sunt eu mică ca vârstă mă gândesc… îmi plac copiii, mi-aş dori că fac prima dată un băieţel şi apoi o fetiţă. Acum peste vreo doi sau trei ani, depinde şi cum mă stabilizez. Şi mâine m-aş căsători, mâine! Ce mă împiedică… în primul rând trebuie să aşteptăm momentul oportun. Eu zic că este un moment în care el trebuie să facă primul pas, nu este totuşi cazul, dar cine ştie? Poate că mă trezesc mâine cu inelul. Nu am vorbit niciodată despre asta, relaţia noastră decurge foarte lejer, şi foarte bine, parcă ne cunoaştem de foarte mult timp.”,  a spus Marisa exclusiv pentru VIVA!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×