Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă cu peripeţii! Ce au păţit în Cipru

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/07/2019, 15:29
Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă cu peripeţii! Ce au păţit în Cipru
Adela Popescu, alături de băiețelul său. Sursa foto: protv.ro

Adela Popescu și soțul său au profitat de cele câteva zile libere pe care la au la dispoziție, pentru a se relaxa într-o scurtă vacanță în Cipru, departe de lumina reflectoarelor. Nu a fost deloc ușor, însă, mai ales că i-au avut alături și pe cei doi copii.

Ce peripeții au întâmpinat Adela Popescu și Radu Vâlcan în vacanță

Îndrăgitul cuplu de prezentatori TV au petrecut câteva zile de relaxare, alături de câțiva prieteni de familie, dar sejurul lor nu a dus lipsă de peripeții. Adela Popescu și Radu Vâlcan ne demonstrează încă o dată că vacanțele în compania celor mici nu sunt deloc ușoare. Planurile le-au fost date puțin peste cap, după cum mărturisește fericita mămică, mai ales pentru că nevoile și dorințele copiilor se află mereu pe primul plan.

Totul este o preocupare permanentă de a le face pe plac, de a-i face să se simtă bine. Fă pipi, dă cu cremă, pune băscuța, aripioarele, schimbă tricoul, dă mașinuța, pune-l la masă, spală-l pe mâini, dă cu cremă, spune 200 de povești până adoarme, schimbă-l iar de plajă, cremă, ia colacul, pune-l în scaun. Distrage-l până ajungeți la cârciumă, explică, cântă, nu te uita pe telefon că îl vrea și el, alăptează-l pe celălalt, schimbă-l, dă-l cu cremă, comandă tot meniul până găsești ce îi place, crize în magazin, tăvălit, cumpără a șaptea maimuțică, băiță, pijamale, povești, nani” , a povestit Adela Popescu, într-un text publicat pe blogul personal.

Adela Popescu, alături de soțul său, Radu Vâlcan. Sursa foto: ciao.ro
Adela Popescu, alături de soțul său, Radu Vâlcan. Sursa foto: ciao.ro

Care a fost singurul moment de liniște al celor doi soți

În ciuda peripețiilor pe care le-au întâmpinat, Adela se declară totuși încântată de vacanța petrecută în Cipru, mai ales că s-a putut bucura în voie de plajă, de îndată ce reușea să îl adoarmă pe Alexandru, băiețelul său de doar doi anișori. De altfel, vedeta mărturisește că acestea au fost singurele clipe de liniște.

Ce să zic, poezie. Singurul moment de liniște era acela în care, când îl aveam doar pe Alexandru, dormea. Atunci, dacă nu adormeam și eu lângă el, îmi luam o cafea și stăteam singură și fericită la plajă”, a mai scris Adela Popescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×