Actrița Sharon Stone a pozat goală la 61 de ani! Imaginile care au pus pe jar bărbații

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/05/2019, 19:27
Actrița Sharon Stone a pozat goală la 61 de ani! Imaginile care au pus pe jar bărbații GALERIE FOTO
Sharon Stone Sursa Foto: Hepta

Celebra actriță este dovada vie că vârsta nu înseamnă nimic. Sharon Stone arată excelent la cei 61 de ani, astfel că și-a demonstrat recent sex-appelul și senzualitatea în câteva poze nud. Iată ipostazele incendiare în care a fost surprinsă actrița!

Sharon Stone, poze nud la 61 de ani

Blonda care a făcut furori în Basic Instinct demonstrează și la 61 de ani că o femeie este sexy, dacă se simte sexy. Sharon Stone a pozat pentru renumita revistă Voughe Portugal într-un cadru care a încins cu siguranță imaginația bărbaților. Într-una din fotografii, actrița apare nud, într-o piscină. Altă ipostază o surprinde în celebra poziție cu picioarele desfăcute, asemeni personajului pe care l-a interpretat, Catherine Tramell.

Sharon a pozat nud și în 2015, pentru Harper’s Bazar și, în urmă cu 10 ani, pentru Paris Match. Ea este considerată una din cele mai inteligente, dar și frumoase femei din lume, având un IQ de 154. Vedeta locuiește ăn Statele Unite ale Americii, în Pennysylvania și este o mamă singură, cu două divorțuri la activ.

Sharon Stone a pozat goală la 61 de ani
Sharon Stone a pozat goală
Sursa: Instagram

Sharon Stone, despre culisele industrei cinematografiei

Sharon Stone a făcut dezvăluiri despre culisele cinematografiei din 1980, moment în care și-a făcut debutul, alături de o mărturisire bombă. „Când mi-am început cariera, termenul «fuckable» era folosit de şefi pentru a vedea dacă un actor este potrivit pentru a obţine roluri. Directorii executivi făceau şedinţă şi discutau acest aspect. Pe mine nu m-au considerat «fuckable»“, a dezvăluit Sharon Stone în interviul acordat revistei „Vogue“.

„Întotdeauna au existat persoane care au încercat să mă reducă la tăcere dintr-un motiv sau altul. Mi s-a spus că nu sunt suficient de frumoasă, că nu sunt suficient de talentată. Iar acum, pentru că nu sunt suficient de tânără. Aşa că da, mă lupt cu îmbătrânirea pentru că sunt pedepsită că am 60 de ani“, a mărturisit actriţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×