Actorul indian Kushal Punjabi s-a sinucis la 37 de ani. Jucase alături de Salman Khan într-un film celebru de la Bollywood

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
27/12/2019, 14:08
Actorul indian Kushal Punjabi s-a sinucis la 37 de ani. Jucase alături de Salman Khan într-un film celebru de la Bollywood
Actorul indian Kushal Punjabi s-a sinucis. Avea doar 37 de ani. Sursa foto: desimartini.com

Lumea filmului indian este în doliu după ce Kushal Punjabi, unul dintre cei mai apreciați actori de la Bollywood, a fost găsit zăcând fără suflare în locuința sa din Mumbai. Informațiile apărute până la această oră indică faptul că tânărul de 37 de ani și-a pus capăt zilelor. Nu sunt cunoscute, însă, motivele concrete pentru care a comis gestul necugetat.

Kushal Punjabi s-a sinucis la 37 de ani. Era unul dintre cei mai apreciați actori de la Bollywood

Presa indiană notează că bărbatul ar fi suferit de o formă severă de depresie, stare care i s-a accentuat odată cu o operație de transplant de păr ce nu a ieșit tocmai cum și-ar fi dorit. Totul a culminat, însă, cu divorțul de soția sa, Audrey Dolhen, din cauza situației financiare extrem de precare.

Toate aceste probleme l-au împins pe marginea prăpastiei și l-au determinat să se sinucidă, explică Punjabi în biletul găsit de oamenii legii. Decizia sa este cu atât mai surprinzătoare, cu cât actorul se bucura de o carieră de succes în lumea filmului de la Bollywood. De altfel, a jucat alături de Salman Khan în Salaam-E-Ishq and Hrithik Roshan’s Lakshyaa, unul dintre cele mai celebre producții indiene ale tuturor timpurilor.

Actorul indian Kushal Punjabi s-a sinucis. Reacția celui mai bun prieten al său

La scurt timp după moartea tragică a bunului său prieten, Chetan Hansraj a dezvăluit detalii mai puțin știute din viața acestuia. Se pare că tânărul actor divorțase de soție, iar această situație l-a afectat peste măsură, mai ales că nici problemele de sănătate nu îi dădeau pace în ultimul timp.

Da, într-adevăr, s-a sinucis. Trecea prin momente grele, despărțirea de soție, avea și unele probleme de sănătate… Eu încă nu pot să cred că Kushal nu mai este printre noi. Știam că nu se simte bine, am vorbit cu el zilele trecute și mi-a mărturisit că se află în pragul depresiei.

Am încercat să-i spun că lucrurile se întâmplă în viață cu un scop și nu trebuie niciodată să abandoneze lupta. Nu mi-am imaginat că ar putea face un astfel de pas. Este de-a dreptul sfâșietor”, a declarat Chetan Hansraj în presa indiană.

Era un tip atât de pozitiv și plin de viață, încât nu m-am gândit niciodată că ar putea ascunde în sinea lui o asemenea durere. Râdea mereu și avea un chip zâmbitor. A fost un luptător și a inspirat mereu oamenii din jurul său pentru a fi în formă.

Ne cunoaștem de peste 20 de ani. Am crescut împreună, mi-a fost mai mult ca un frate. Ce simt acum nu poate fi descris în cuvinte”, a mai spus prietenul lui Kushal Punjabi.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×