Actorii din serialul Vlad, despre filmările pentru sezonul 2 al serialului. Ce zice Adrian Nartea

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/05/2019, 16:31
Actorii din serialul Vlad, despre filmările pentru sezonul 2 al serialului. Ce zice Adrian Nartea
Serialul Vlad va avea parte de un nou sezon. Sursa foto:protv.ro

Ne apropiem cu pași repezi de finalul primului sezon al serialului Vlad, producție cu care Pro TV a reușit să cucerească audiențele în această primăvară. Povestea care îi ține cu sufletul la gură pe telespectatori nu se oprește însă aici. Actorii se pregătesc de zor pentru filmările celui de-al doilea sezon.

Se anunță un sezon 2 extrem de spectaculos

Chiar dacă Pro TV nu a difuzat încă finalul primei părți a serialului Vlad, actorii au intrat deja în linie dreaptă cu pregătirile pentru sezonul cu numărul doi. Această veste a fost primită cu mult entuziasm de fani, care abia așteaptă să afle ce surprize le mai pregătește producția care a reușit să îi țină cu sufletul la gură.

Prezenți în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la Pro TV, Adrian Nartea a vorbit despre mult-așteptata continuare a serialului. Fără a dezvălui prea multe detalii, interpretul personajului principal a spus totuși că sezonul cu numărul doi se anunță chiar mai spectaculos decât primul.

Povestea dintre Vlad și Eliza continuă. Sursa foto:protv.ro
Povestea dintre Vlad și Eliza continuă. Sursa foto:protv.ro

Ce spun Adrian Nartea și Andrei Aradits

Noi ieri și alatăieri am fost la repetiții. Citim scenariile și vom începe filmările în curând. Sezonul doi este mult mai bun” , a declarat Adrian Nartea, completat imediat de colegul său, Andrei Aradits.

Filmările încep în curând. Sezonul nu putem spune decât că este mai interesant, Lucrurile se miscă mai bine”, a dezvăluit și Aradits, interpretul personajului Ștefan. Până atunci însă, toți fanii așteaptă cu nerăbdare episodul final al primului sezon, ce va difuzat de Pro TV luni, 20 mai, cu începere de la orele 20:30.

Vestea că postul din Pache Protopopescu pregătește sezonul doi al serialului a fost anunțată în urmă cu ceva timp, prin vocea managerului Aleksandras Cesnavicius. Acesta a anunțat că succesul producției i-a determinat pe reprezentanții postului să continue povestea lui Vlad. „Vom face și sezonul doi. Nu am putea altfel atunci când vedem că mulți oameni urmăresc serialul și sunt captivați de poveste”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×