Aceștia sunt cei mai infideli bărbați din zodiac! Cum înșală fiecare

Ana Chivu   
în Horoscop
08/05/2019, 18:17
Aceștia sunt cei mai infideli bărbați din zodiac! Cum înșală fiecare GALERIE FOTO
Bărbați infideli în funcție de zodie Sursa Foto: Pixabay

Femeile cred în potrivirea zodiilor cu bărbatul cu care sunt în cuplu și în caracteristicile fiecărui nativ. Iată un top 3 al celor mai infideli bărbați în funcție de zodia lor, conform Huff.ro Le este recomandat tuturor să fie mai atenți la partenera de cuplu în perioada aceasta. Majoritatea sunt mai atrași de vacanțe sau ieșiri cu prietenii buni.

Bărbați infideli în funcție de zodie

Care sunt cei mai infideli bărbați? Iată zodiile sub cărui nativ s-au născut care le-a croit soarta în ceea ce privește infidelitatea. „Dragostea este un joc în care întotdeauna unul dintre participanți înșealp.

Pata pe care o lasă o singură minciună, nu poate fi ștearsă de o sută de vorbe adevărate. Când nu sunt aproape de persoana pe care o iubesc, iubesc persoana care îmi este aproape.”

Care sunt cei mai infideli bărbați în funcție de zodie?
Bărbați infideli în funcție de zodie
Sursa Foto: Pixabay

Berbec

Berbecul este cel mai predispus greșelii. Acesta poate înșela și minți cu zâmbetul pe buze. De asemenea, sunt destul de renumiți pentru infidelitatea lor, așa că ei cedează poftele ori de câte ori simt, fără a ezita o secundă. Nu le plac reproșurile, stresul, liniștea, vulnerabilitatea sau conflictele.

Vărsător

Bărbații Vărsători sunt instabili emoțional și, din păcate, deloc loial. Acesta nu se gândește deloc la consecințe, așa că se lasă dus de val și trăiește clipa. Este o fire care nu poate fi constrânsă, așa că n-ai cum să îl faci să se răzgândească. Caută o parteneră inteligentă și foarte puternică, independentă și simpatică. Vor întreg pachetul.

Săgetător

Săgetătorii sunt infideli, reprezentanții acestui nativ sunt majoritate aînsurați. Aceștia reușesc în mare parte să aibă o viață dublă pentru că sutn mereu în căutare de risc și de experiențe noi și incitante. Ei se plictisesc ușor, așa că trebuie să le fie atrasă atenția cu multe, vor varietate și stimulare intelectuală. Preferă o parteneră cu chip angelic, si o femeie de casă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×