Aceste trei zodii au al șaselea simț. Nimic nu le scapă și nici nu poți să le înșeli

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
22/07/2019, 12:02
Aceste trei zodii au al șaselea simț. Nimic nu le scapă și nici nu poți să le înșeli GALERIE FOTO
Rac Scorpion Pesti, zodii cu al saselea simt

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Racului, Scorpionului și al Peștilor par niște oameni normali, însă ascund în adâncul lor abilități care pe mulți îi face să creadă că ar poseda cel de-al șaselea simț! lasă cu gura căscată, atunci când sunt martorii manifestărilor lor. Par veniți de pe altă planetă și dau dovadă că au al șaselea simț!

Racul, Scorpionul și Peștii, cele trei zodii care parcă au al șaselea simț

Chiar dacă pot trece neobservați, nativii acestor trei zodii sunt cu totul speciali. Au o intuiție extraordinară, o sensibilitate aparte și o atenție la detalii care îi ajută să vadă în spatele aparențelor fără să dea greș.

Cu siguranță aveți în familie sau printre prieteni oameni născuți sub semnul zodiacal al Racului, Scorpionului sau al Peștilor. Sunt mereu cu un pas în fața tuturor. Văd lucruri care celorlalți le scapă. Au o atenție deosebită la detalii și gesturi. O sprânceană ridicată poate fi interpretată în nenumărate feluri de nativii respectivi. Și culmea, are mereu dreptate! Chiar dacă nu pe moment, însă în timp cu toții vor realiza că analiza nativilor respectivi a fost adevărată. Citesc oamenii ca pe niște cărți deschise și miros falsitatea celor cu care intră în contact de la un kilometru distanță.

Rac Scorpion Pesti zodii cu al saselea simt
Rac Scorpion Pesti, zodii cu al saselea simt

Sunt foarte empatici și parcă văd în viitor

Cum miros falsitatea, așa miros parcă și nevoia de ajutor. Nu trebuie să le spui nimic. Ei parcă simt ce nevoi ai și îți vin imediat în ajutor. Sunt persoane foarte sensibile și percep cu usurință ce se ascunde în spatele unui cuvânt, al unui gest subtil și îți pot înțelege sentimentele. Datorită acestor calități, sunt foarte empatici. Aceștia leagă relații profunde, greu de zdruncinat. Chiar dacă intuiția lor nu dă niciodată greș, acești nativi preferă câteodată să fie mințiți, decât să piardă pe cineva.

Analizele făcute de acești nativi îi fac parcă să vadă în viitor. Universul parcă nu le pune bețe-n roate niciodată. Când își fac un plan, acesta se va desfășura exact cum spun ei, iar cei de lângă ei pot jura că nativii respectivi mai că văd în viitor, deoarece intuițiile lor, acea voce din interior, nu-i înșală niciodată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×