Accident violent la Medgidia, soldat cu 5 victime! Care este starea răniților. S-a intervenit de urgență. VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/11/2019, 20:13
Accident violent la Medgidia, soldat cu 5 victime! Care este starea răniților. S-a intervenit de urgență. VIDEO
5 persoane au fost rănite în urma impactului dintre un microbuz și un autoturism, în Medgidia. Sursa foto: bzi.ro

Un autoturism și un microbuz s-au tamponat, în Medgidia, după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate. În urma impactului violent dintre cele autovehicule au fost rănite cinci persoane care au fost transportate de urgență la spital.

Cinci persoane au fost rănite într-un accident din Medgidia

Cinci persoane au fost rănite grav în urma unui accident violent care s-a produs în această după-amiază, joi, 28 noiembrie, pe raza localității Medgidia, din județul Constanța. O persoană are traumatism cranio-facial, trei victime au traumatism cranio-cerebral, iar a cincea victimă are fractură membru inferior. Potrivit primelor cercetări un microbuz și un autoturism au fost implicate în acccident, iar cauza producerii acestuia este neacordarea de prioritate.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale pompierilor, SMURD, precum și un echipaj SAJ. Vinovat de producerea accidentului este șoferul autoturismului care nu a acordat prioritate. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală pe numele bărbatului. Momentan nu se știe dacă șoferul vinovat consumase sau nu băuturi alcoolice.

Un bărbat și fiica sa de 12 ani au murit într-un accident, în Dolj, acum 3 zile

Două persoane și-au pierdut viața într-un accident pe DN 65, în comuna Pielești, în urmă cu 3 zile, pe 25 noiembrie. Polițiștii transmit că printre victime este o fetiță de 12 ani și tată acesteia în vârstă de 43 de ani. Ambele persoane au murit pe loc. Primele cercetări ale IPJ Dolj arată că victimele se angajaseră în traversarea neregulamentară când au fost loviți de un autoturism care se deplasa regulamentar.

„Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul celor două persoane. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, a informat IPJ Dolj, scrie  antena3.ro. Șoferul mașinii este din Diculești și are 37 de ani. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar bărbatul care era la volanul mașinii este acum cercetat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×