Accident Tuzla: Cine este persoana care a murit! Autoritățile au confirmat

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
21/02/2019, 17:37
Accident Tuzla: Cine este persoana care a murit! Autoritățile au confirmat GALERIE FOTO
Persoana care a murit în accidentul aviatic din Tuzla este elevul pilotului

Un accident aviatic s-a produs, joi după-amiază, în apropiere de aerodromul Tuzla. În momentul în care aeronava de mici dimensiuni s-a prăbușit, la bord se aflau două persoane. Din păcate, una dintre ele a murit. Este vorba despre elevul pilotului, o persoană în vârstă de 50 de ani.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat că o aeronavă de mici dimensiuni a aterizat forțat în zona aerodromului Tuzla, iar la bord se aflau două persoane care au rămas încarcerate. La fața locului au fost trimise echipaje de intervenție, o autospecială de stingere și un elicopter SMURD. Salvatorii au reușit inițial să îl scoată pe pilot, un bărbat în vârstă de 54 de ani, dintre fiarele contorsionate ale aeronavei. Acesta a fost transportat urgent la spital cu elicopterul SMURD.

Accident aviatic la Tuzla! Persoana care a murit este elevul pilotului

Cea de-a doua persoană aflată în aeronava de mici dimensiuni care s-a prăbușit în zona aerodromului Tuzla era elevul pilotului, un bărbat în vârstă de 50 de ani. Echipele de intervenție au încercat minute bune să îl scoată din avion, însă intervenția a fost una dificilă. Bărbatul era în stare de inconștiență în momentul în care a fost scos și au început manevrele de resuscitare.

Avionul s-a prăbușit în apropiere de aerodromul Tuzla
Avionul s-a prăbușit în apropiere de aerodromul Tuzla

„Pompierii au reusit descarcerarea și extragerea celei de-a doua victime din avion. Persoana este inconștientă, în stare gravă. Se execută manevre de resuscitare la fața locului”, a transmis IGSU. Din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×