Accident spectaculos! Un american a scăpat incredibil cu viață dintr-un accident cu un cactus. Ce s-a întâmplat

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/07/2019, 13:48
Accident spectaculos! Un american a scăpat incredibil cu viață dintr-un accident cu un cactus. Ce s-a întâmplat
Un șofer din Arizona a intrat cu mașina într-un cactus uriaș. Americanul a scăpat nevătămat Sursa foto: libertatea.ro

Un șofer american a scăpat cu viață după ce a intrat cu mașina într-un cactus saguaro, o specie protejată de autoritățile din Arizona. Șoferul este acum anchetat de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Un șofer din Arizona a scăpat nevătămat după ce a lovit un cactus

Un șofer din Pima County în vârstă de 39 de ani a urcat băut la volanul unui Infiniti G35,  a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un cactus uriaș. Șoferul american a lovit un cactus saguaro, o specie de cactus uriaș protejat de lege. ”Bușteanul” poate ajunge la o înălțime de 15 metri și poate cântări câteva tone.

Americanul a pierdut controlul mașinii într-o zonă de deșert din Arizona. Autoturismul pe care îl conducea s-a oprit într-un cactus uriaș. Impactul a fost atât de puternic încât planta arborescentă s-a rupt de la bază, iar vârful acesteia a trecut prin parbrizul mașinii. Șoferul din Arizona a scăpat nevătămat.

Polițiștii care au ajuns la fața locului l-au găsit pe șofer puțin ”dezorientat”. Americanul băuse și va fi dus în fața tribunalului pentru conducere sub influența alcoolului. El va fi anchetat și pentru distrugerea plantei deoarece cactusul saguaro este o specie protejată de către autoritățile din Arizona.

 

Incredibil! O mașină care cântărește 4 tone s-a răsturnat pe o stradă din Moscova

Un autoturism produs de Mercedes- Benz, un Brabus 700 6×6, s-a răsturnat pe o stradă din Moscova. Mașina care cântărește 4 tone s-a răsturnat, motivul încă fiind necunoscut. Autoritățile care s-au deplasat la fața locului nu au reușit să-și dea seama cum șoferul a reușit să doboare ”monstrul”.

Mercedes – Benz a produs doar 100 de unități AMG 6×6, având un preţ de start de la 380.000 de euro. ”Monstrul” are un motor turbo cu 700 de CP şi 960 Nm de cuplu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×