Accident rutier teribil! 6 oameni au murit în Hong Kong după ce autobuzul în care se aflau a intrat în copac. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
20/12/2019, 10:03
Accident rutier teribil! 6 oameni au murit în Hong Kong după ce autobuzul în care se aflau a intrat în copac. FOTO GALERIE FOTO
Accident Hong Kong: un autobuz a intrat într-un copac. 6 persoane au murit, 40 au fost rănite. Sursa foto: channelnewsasia.com

Un autobuz supraetajat din Hong Kong a lovit un copac de pe marginea drumului. În urma impactului 6 persoane au murit pe loc și alte 40 au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportate de urgență la spital.

Accident grav în Hong Kong cu un autobuz supraetajat

Șoferul unui autobuz din Hong Kong a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Acoperișul autobuzului a fost distrus în totalitate, iar 6 persoane și-au pierdut viața. Alte 40 de persoane au fost rănite grav. VEZI FOTO

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și ambulanțe. Autoritățile locale au activat planurile de urgență, iar circulația în zona respectivă a fost închisă timp de câteva ore bune. Cei 40 de răniți au fost transportați de urgență la spital unde au primit îngrijiri medicale.

Mesaje de condoleanțe pentru familiile îndoliate din Hong Kong

Pompierii au încercat timp de câteva ore să extragă oamenii rămași blocați la etajul superior al autobuzului KMB. Mai mulți pasageri au rămas prinși în scaune fiind loviți de metalul și sticla care s-au spart la impactul cu copacul.

Polițiștii din Hong Kong nu au stabilit până la această oră care sunt cauzele producerii accidentului în urma căruia și-au pierdut viața 6 persoane ( 3 femei și 3 bărbați), scrie channelnewsasia.com.

Șeful executivului din Hong Kong, Carrie Lam, le-a transmis familiilor persoanelor decedate mesaje de condoleanțe, precum și familiilor răniților. Liderul din Hong Kong este șocat de cele petrecute și întristat de tragicul accident în care și-au pierdut viața cele 6 persoane.

Șoferul autobuzului din Hong Kong a fost arestat

Departamentul de transport a luat legătura cu compania de care aparține autobuzul supraetajat, Kowloon Motor Bus (KMB), și a solicitat acesteia să prezinte cât mai repede o anchetă în cazul acestui accident.

Poliția a început să examineze detaliat vehiculul pentru a înțelege cauzele producerii accidentului. Momentan șoferul autobuzului supraetajat a fost arestat de polițiști și urmează să fie anchetat. Bărbatul este acuzat de ucidere din culpă.


Este al doilea autobuz al companiei KMB implicat într-un accident rutier mortal. În urmă cu un an un alt autobuz a intrat tot într-un copac, iar în urma impactului și-au pierdut viața 19 persoane, iar alte 65 au fost rănite.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×