Categorie: Autor:

Accident rutier lângă Craiova! Patru oameni au murit, după ce au intrat într-un cap de pod GALERIE FOTO şi VIDEO

Tragedie în judeţul Dolj! Patru persoane au murit, în această dimineaţă, după ce un şofer a pierdut controlul volanului, în apropiere de Craiova! Şoferul se pare că a aţipit la volan, după care a intrat într-un cap de pod. În urma impactului puternic, patru persoane au murit, iar a cincea este în stare gravă, informează România TV.

Medicii sosiţi la faţa locului au găsit toate victimele încarcerate. Au intervenit şi echipaje de descarcerare, însă personalul de pe ambulanţă nu a reuşit să salveze vieţile celor patru persoane. Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, a confirmat că patru persoane au murit, două femei şi doi bărbaţi, iar cea de a cincea victimă din accidentul de la Radovan a fost preluată de elicopterul SMURD, care a fost solicitat să survoleze zona şi să intervină la nevoie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Accidentul rutier, cercetat de poliţişti

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Barbu: „Este vorba despre un autoturism în care se aflau cinci persoane, iar şoferul acestuia se pare că a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un cap de pod. Patru persoane- 2 femei, 2 barbati au decedat”, a declarat Amelia Barbu.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, maşina a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.