Accident rutier grav în Arad! O tânără însărcinată a fost ucisă chiar pe trecerea de pietoni. Avea doar 27 de ani

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
12/02/2020, 14:41
Accident rutier grav în Arad! O tânără însărcinată a fost ucisă chiar pe trecerea de pietoni. Avea doar 27 de ani
O tânără însărcinată a fost ucisă pe trecerea de pietoni. Sursa foto: Facebook

O tânără de 27 de ani din Arad s-a stins din viață marți dimineață, după ce a fost spulberată de un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni. Cumplitul accident s-a produs pe Drumul Național 7, în zona localității Vladimirescu, în momentul în care victima, însărcinată în patru luni, traversa strada împreună cu soacra sa.

O femeie însărcinată a fost ucisă pe trecerea de pietoni. Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Arad și  Serviciului Județean de Ambulanță Arad, alături de un echipaj SMURD, pentru a-i acorda femeii rănite îngrijirile necesare și a o transporta de urgență la spital. Din păcate, multiplele traumatisme suferite în urma impactului puternic aveau să-i fie fatale. Tânăra a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată.

În ceea ce îl privește pe șoferul care a provocat tragicul accident, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatele au indicat faptul că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Pentru fapta sa, bărbatul de 79 de ani din Arad s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

Astăzi, în jurul orei 11:10, un bărbat de 79 de ani din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.7, pe raza localității Vladimirescu, pe trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Gării, a surprins și accidentat două femei, angajate în traversarea străzii.

În urma impactului, a fost rănită ușor o femeie de 37 de ani și rănită grav o femeie de 27 de ani. Din cauza rănilor suferite, femeia de 27 de ani a decedat ulterior, la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Arad.

O altă femeie a fost grav rănită luni seara pe trecerea de pietoni

Nu este singurul incident de acest gen petrecut recent în Arad, pentru că o altă persoană a fost rănită grav luni seara pe trecerea de pietoni, la intersecția străzii Ana Ipătescu cu Calea Timișorii din Arad. Potrivit autorităților, femeia traversa regulamentar, moment în care șoferița unui autoturism ce se apropia cu viteză a pierdut controlul volanului, provocând politraumatisme la ambele picioare, dar și o fractură la piciorul drept.

Un echipaj medical i-a acordat primul ajutor și a transportat-o la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Din informațiile disponibile până la această oră, starea victimei este în continuare gravă.

Din primele cercetări, polițiștii rutieri au constatat că astăzi, în jurul orei 18.40, o femeie de 52 ani, din Arad, a condus un autoturism pe Calea Timișorii și la trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, din zona intersecției cu strada Ana Ipatescu, a surprins și accidentat o femeie de 34 ani, din Arad, care traversa strada. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pietonului. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×