Accident înfiorător la Timișoara! Șofer spulberat de tren

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 11:39
Accident înfiorător la Timișoara! Șofer spulberat de tren GALERIE FOTO
Conducătorul auto a rămas încarcerat. Sursa foto - știridetimișoara.ro

Accident înfiorător la Timișoara acolo unde o mașină a fost lovită de trenul Interregio. Garnitura circula pe ruta Timişoara – Târgu Mureş și avea aproximativ 70 de persoane. Traficul pe calea ferată a fost blocat.

Accident înfiorător la Timișoara!

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că cei 70 de călători nu au fost afectaţi în urma impactului. Mai mult de atât, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. Din păcate nu aceeași situație se aplică șoferului.

Conducătorul auto a rămas încarcerat. “Nu se cunosc deocamdată datele exact despre cum a ajuns șoferul pe calea ferată, deși erau toate semnalele prezente pentru a indica trecerea garniturii de tren”, a afirmat Elena Megherea

Șofer spulberat de tren

La locul intervenţiei, în zona haltei Giroc, s-au deplasat două echipaje SMURD tip B şi C, o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare şi 15 pompieri. Momentan, se lucrează pentru degajarea autoturismului.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este oprit pe secţia de cale ferată 125, la kilometrul feroviar 2 + 266 de metri, în zona staţiei CF Giroc (halta Semenic).

Se întâmplă lucrul acesta după ce un tren care circulă pe relaţia Timişoara – Târgu Mureş a surprins şi accidentat, la trecerea la nivel cu calea ferată, un autoturism, al cărui şofer nu a respectat semnalele luminoase şi acustice”, au spus reprezentanții Infotrafic

În urma impactului, şoferul autoturismului a fost rănit grav. „În autoturism a fost doar șoferul, un bărbat, care a rămas încarcerat.

Victima a fost extrasă de către pompieri și predată echipajului SMURD C inconștientă, dar cu semne vitale, pentru a fi transportată la spital.

Momentan, traficul feroviar este blocat, se lucrează pentru degajarea autoturismului”, a anunțat ISU Timiș, citat de Mediafax.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×