Accident înfiorător în Dâmbovița! O mașină a fost făcută praf de un tren! Doi soți și-au pierdut viața

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 08:28
Accident înfiorător în Dâmbovița! O mașină a fost făcută praf de un tren! Doi soți și-au pierdut viața GALERIE FOTO
Mașina a fost transformată într-un morman de fiare. Sursa foto - facebook

Un accident înfiorător s-a petrecut în Dâmbovița! Doi soți au murit după ce mașina lor a fost lovită în plin de un tren. Autoturismul a fost târât aproape două sute de metri pe șine și s-a transformat într-un morman de fiare. Martorii spun că șoferul ar fi oprit inițial autovehiculul atunci când a observat apropierea garniturii. Cu toate acestea, s-a răzgândit în mod inexplicabil, a accelerat şi a înaintat spre stupoarea tuturor.

Accident înfiorător în Dâmbovița!

Din păcate, mecanicul locomotivei nu a putut evita impactul, unul care s-a dovedit a fi cu adevărat devastator. Doi oameni, soț și soție, în vârstă de 69, respectiv 72 de ani și-au pierdut viața în urma evenimentului rutier petrecut în localitatea Săteni din Dâmboviţa, la o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată cu crucea Sfântului Andrei. Cei doi soţi se îndreptau către locuinţa fiicei lor și mai aveau foarte puţin de mers până la destinație.

“S-a auzit izbitură. După spusele mecanicului, s-a oprit şi a trecut. Posibil să fi crezut că are timp…Nici mecanicul nu îşi explică cum de s-a oprit şi după aia a trecut”, a precizat Victor Anghel, angajat CFR. “Nu s-a asigurat sau a încercat să se asigure şi a ieşit în fata trenului”, a transmis și un martor al accidentului care a precizat că mecanicul de locomotivă a încercat din răsputeri să evite tragedia.

Accident înfiorător în Dâmbovița! Accident
Mecanicul a încercat să oprească trenul, dar a fost în zadar. Sursa foto – facebook

O mașină a fost făcută praf de un tren!

“Vizibilitate e suficientă din partea căii ferate, toate semnalizările, crucea Sfântului Andrei, toate sunt la locul lor, vopsite, parapeţi. Chiar nu se pune problema de așa ceva. Din punctul ăsta de vedere comuna este pusă la punct, a respectat toate normele. Din păcate, mi-e teamă că graba, nu știu, Dumnezeu știe. De ce nu a așteptat șoferul ăsta liniștit să treacă trenul”, a spus și un localnic

La fața locului au fost trimişi imediat pompieri şi medici, însă pentru cele două victime nu s-a mai putut face nimic. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Culmea, rudele celor doi soți povestesc că aceştia au fost implicaţi într-un accident asemănător acum câţiva ani şi atunci au scăpat ca prin minune cu viaţa.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×