Accident înfiorător în Covasna! Doi morți și patru răniți grav după ce un șofer a intrat pe contrasens

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 08:29
Accident înfiorător în Covasna! Doi morți și patru răniți grav după ce un șofer a intrat pe contrasens GALERIE FOTO
Accidentul s-a petrecut pe raza localității Moacșa. Sursa foto - mediafax.ro

Un accident înfiorător s-a produs în județul Covasna acolo unde două persoane au murit și alte patru au fost rănite grav. Totul s-a întâmplat după ce un microbuz în care se aflau şase pasageri s-a lovit frontal de un autoturism intrat pe contrasens.

Accident înfiorător în Covasna!

Mai exact, accidentul s-a petrecut luni noaptea pe un drum naţional din localitatea Moacşa, în judeţul Covasna. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a fost cel care a anunțat evenimentul rutier.

„Accidentul s-a produs luni noaptea, pe DN11 Târgu Secuiesc – Braşov, în localitatea Moacşa, judeţul Covasna, acolo unde a avut loc o coliziune frontală între un autoturism şi un microbuz, în care se aflau 6 persoane”, au transmis aceștia.

Doi morți și patru răniți grav după ce un șofer a intrat pe contrasens

În urma impactului, cele două persoane din maşină au murit De asemenea, din microbuz, patru persoane au fost rănite. „Mai mulți martori ne-au sunat în legătură cu un accident petrecut pe raza localității Moacșa, din județul Covasna.

Zgomotul produs de impactul celor două mașini a fost atât de puternic încât localnicii au ieșit într-un suflet din case pentru a vedea ce s-a întâmplat. Tot ei au fost cei care ne-au alertat.

La fața locului am luat decizia imediat să trimitem mai multe echipaje de intervenție. Printre acestea s-au aflat salvări, unități medicale de tip SMURD, dar și utilaje de pompieri.

De asemenea, la locul accidentului a ajuns și o echipă de descarcerare care s-a luptat minute bune să scoată victimele din fiarele contorsionate ale mașinilor.

Din păcate, pentru doi participanți la trafic nu s-a mai putut face nimic. În ciuda eforturilor depuse de medici, în cele din urmă, aceștia au fost nevoiți să constate decesul.

Alte patru persoane care prezentau diferite răni au fost transportate de urgență la spital pentru a primi ajutor specializat.”, au transmis și reprezentanții IPJ Covasna

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×