Accident în județul Argeș. Patru persoane au fost rănite după ce șoferul a adormit la volan

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 08:37
Accident în județul Argeș. Patru persoane au fost rănite după ce șoferul a adormit la volan
Patru persoane din Argeș au fost rănite după ce șoferul a adormit la volan. Sursa foto: cugetliber.ro

Patru persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Primele informații arată că șoferul a adormit la volan.

Un șofer care a adormit la volan a produs un accident

Un accident soldat cu patru răniți s-a produs pe raza județului Argeș, pe DN7, în această dimineață, vineri, 6 decembrie.

Polițiștii au transmis că șoferul a adormit la volan, iar în localitatea Drăganu din județul Argeș a intrat cu autoturismul într-un cap de pod după ce a ieșit pentru o bucată scurtă de pe șosea.

Toate cele patru victime au fost transportate de urgență la spital unde au primit îngrijiri medicale. Răniți au vârste cuprinse între 18 și 27 de ani.

Șoferul care a produs accidentul are acum dosar penal

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și ambulanțe. Traficul a fost blocat, iar circulația s-a desfășurat pe un singur sens de mers, alternativ.

Primele date ale poliției Argeș arată că șoferul, un tânăr de 27 de ani, a adormit la volan, a ieșit de pe drum și a lovit ulterior un cap de pod.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest și au precizat că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Totodată, bărbatul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, în această situație polițiștii deschizând un dosar penal.

Accident grav pe A1. Au fost implicate un TIR, un microbuz și o mașină

Un accident grav a avut loc în dimineața zilei de 6 decembrie pe autostrada A1, la ieșirea spre Giarmata. Din păcate, bilanțul oferit de ISU Banat confirmă că o persoană și-a pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite.

Reprezentanții ISU Banat au declarat pentru  stiripesurse.ro că „În accident au fost implicate un autotren cu o persoană, un autoturism cu 2 persoane și un microbuz cu 7 persoane.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, 2 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple, 17 pompieri, 2 echipaje SAJ”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×