Accident grav pe A1, în care a fost implicat un microbuz cu 7 pasageri. Bilanțul victimelor: un mort și mai mulți răniți

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 08:47
Accident grav pe A1, în care a fost implicat un microbuz cu 7 pasageri. Bilanțul victimelor: un mort și mai mulți răniți
Un accident grav a avut loc in aceasta dimineata pe A1

Un accident grav a avut loc în dimineața zilei de 6 decembrie pe autostrada A1, la ieșirea spre Giarmata. Din păcate, bilanțul oferit de ISU Banat confirmă că o persoană și-a pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite.

Accidentul rutier a avut loc pe autostrada A1, la ieșirea spre Giarmata

Reprezentanții ISU Banat au declarat pentru stiripesurse.ro„În accident au fost implicate un autotren cu o persoană, un autoturism cu 2 persoane și un microbuz cu 7 persoane.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, 2 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple, 17 pompieri, 2 echipaje SAJ”.
Așadar, accidentul în care au fost implicate un tir și un microbuz s-a soldat cu un mort și șapte răniți.
Oamenii legii urmează acum să cerceteze în ce condiții s-a produs carambolul.

Accidentele, tot mai dese în această perioadă

Polițiștii ne sfătuiesc ca, în această perioadă, când atenționările de ceață sau polei sunt tot mai dese, să adaptăm traficul rutier la condițiile meteo și să respectăm limitările de viteză.

Un alt accident soldat cu patru răniți s-a produs pe raza județului Argeș, pe DN7, în această dimineață, vineri, 6 decembrie.Polițiștii au transmis că șoferul a adormit la volan, iar în localitatea Drăganu din județul Argeș a intrat cu autoturismul într-un cap de pod după ce a ieșit pentru o bucată scurtă de pe șosea.

Toate cele patru victime au fost transportate de urgență la spital unde au primit îngrijiri medicale. Răniți au vârste cuprinse între 18 și 27 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×