Accident grav în Suceava! O mașină a fost lovită de tren. Foto + Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
03/11/2019, 11:13
Accident grav în Suceava! O mașină a fost lovită de tren. Foto + Video
Un accident feroviar a avut loc la Soloneț *foto: newsbucovina.ro

Un accident a avut loc în județul Suceava, în dreptul localității Soloneț. Asta după ce șoferul unei dube, care mai avea doi pasageri, a ignorat semnalele acustice ale barierei și a decis să treacă peste calea ferată. Însă mașina a fost lovită de trenul Regio Suceava-Cacica, între stațiile de cale ferată Soloneț și Pârtești.

O mașină a fost lovită de tren în județul Suceava

Potrivit autorităților, cei trei pasageri sunt în stare bună: „Trei persoane implicate. Doi bărbați și o femeie. Toate persoanele din fericire sunt conștiente și cooperante. Una dintre persoane era încarcerată când am ajuns la locul intervenției, dar după ce a fost extrasă, a fost stabilizată și transferată la spital. Trecerea de calea ferată era semnalizată acustic și luminos. În tren erau 10 pasageri, dar din fericire aceștia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Locomotiva nu era atât de avariată. Probabil că după ce colegii de la poliție vor efectua toate verificările, traficul feroviar va fi reluat”, a spus Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava, pentru Digi 24.

La fața locului au intervenit două autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Trenul are un singur vagon, iar cei zece pasageri nu au suferit răni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×