Accident foarte grav în Peru soldat cu zeci de victime! Un autocar a lovit 8 microbuze

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 11:27
Accident foarte grav în Peru soldat cu zeci de victime! Un autocar a lovit 8 microbuze
Accident foarte grav în Peru, soldat cu zeci de victime. Sursa foto: europafm.ro

Carnagiu într-un orășel din Peru unde un autocar plin cu pasageri a intrat în coliziune cu nu mai puțin de opt microbuze, potrivit AFP! Autoritățile peruane au anunțat un număr de 16 morți și 40 de răniți!

Accident foarte grav în Peru, soldat cu zeci de victime

Zeci de ambulanțe au fost chemate la locul accidentului care a avut loc în districtul Yauca din regiunea Arequipa. Medicii au încercat să acorde ajutor tuturor victimelor care au rezultat din impactul dintre autocar și cele 8 microbuze, însă petru 16 dintre acestea nu au mai putut face nimic.

Printre persoanele decedate în cumplitul accident rutier se numără și doi cetățeni germani, conform primelor declarații făcute de procurorul Javier Marino.

Autocarul depășise limita de viteză admisă

Autocarul deținut de compania Cruz del Sur s-a izbit de opt microbuze luni dimineață, în districtul Yauca din regiunea Arequipa și se pare că avea o viteză foarte mare.

Corpurile pasagerilor decedați au fost transportate la o morgă din orașul Arequipa, deoarece în localitatea Yauca nu erau suficiente locuri la morga din oraș.

Printre persoanele rănite se numără un cetățean spaniol, doi germani, doi americani și doi brazilieni, care au fost transportați la spitalul din orașul Nasca.

Conform autorităților locale, autocarul depășise limita de viteză permisă și a intrat în coliziune cu mai multe mașini, după care s-a răsturnat de mai multe ori.

Din primele informații, se pare că autocarul se afla în curbă, când a acroșat microbuzele care se aflau parcate chiar la marginea drumului.

Autotitățile din Peru au deschis o anchetă pentru aflarea circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier extrem de grav.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×