Accident cumplit în Balș, județul Olt. Patru persoane au murit strivite de un TIR

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/02/2020, 09:35
Accident cumplit în Balș, județul Olt. Patru persoane au murit strivite de un TIR
Patru tineri au murit într-un accident grav în Blaș, județul Olt. Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Patru persoane cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani și-au pierdut viața într-un accident teribil care s-a petrecut noaptea trecută, la ieșirea din Balș, județul Olt. Mașina în care se aflau cei patru tineri a intrat în coliziune frontală cu un TIR care venea din sens opus.

Accident grav în județul Olt soldat cu 4 morți și un rănit

Un accident cumplit s-a petrecut pe DN 65, la ieșirea din orașul Balș spre Craiova. Patru tineri care se aflau într-un autoturism marca Logan au murit pe loc după ce șoferul a intrat pe contrasens și a izbit din plin cu TIR care circula regulamentar.

Șoferul mașinii, un tânăr de  24 de ani din municipiul Slatina și alți doi bărbați și o femeie au rămas prinși în fiarele contorsionate ale mașinii și au avut nevoie de echipaje de la descarcerare. Din păcate, medicii care s-au deplasat la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru ei, aceștia murind pe loc.

Șoferul TIR-ului, rănit grav în zona capului

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la pompieri, descarcerare, dar și echipaje medicale de la Ambulanță și SMURD. Cei patru tineri din Logan prezentau leziuni traumatice incompatibile cu viața, în schimb șoferul TIR-ului s-a lovit în zona capului și a fost transportat de urgență la spital.

„Pompierii din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD. 

Totodată patru echipaje de la Serviciu de Ambulanță Olt au intervenit noaptea trecută, în jurul orei 01.00, pe Drumul European 574, la ieșirea din orașul Balș spre Craiova, la un accident rutier grav.

În accident au fost implicate un autocamion, în care se afla doar șoferul și un autoturism, în care se aflau patru persoane.

La sosirea echipajelor, toate cele patru persoane aflate în autoturism, trei bărbați și o femeie prezentau leziuni incompatibilitate cu viața, echipajele medicale constatând decesul acestora”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Oamenii legii l-au testat pe bărbatul de 58 de ani, din orașul Balş, dar acesta nu consumase băuturi alcoolice. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală și urmează să stabilească cu exactitate cele petrecute.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×