Accident aviatic! Două avioane militare s-au ciocnit. Un pușcaș marin a murit

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
06/12/2018, 21:56
Accident aviatic! Două avioane militare s-au ciocnit. Un pușcaș marin a murit
Două avioane militare s-au ciocnit! Un pușcaș marin a murit

Un accident aviatic a avut loc în largul Japoniei, unde două avioane militare americane s-au ciocnit. În urma coliziunii între cele două avioane un pușcaș marin american și-a pierdut viața, iar alți cinci au fost dați dispăruți, potrivit informațiilor oferite de către autoritățile japoneze și armata americană.

Aparatele de zbor aparțineau Corpului Pușcașilor Marini, iar modelul acestora era de vânătoare tip F/A-18, cu două persoane la bord. Cel de-al doilea avion era de tip KC-130 cu cinci persoane la bord. Cele două avioane s-au ciocnit în timpul unei operațiuni de realimentare cu carburant în zbor, potrivit news.ro.

2 avioane militare s-au ciocnit!

Un incident aviatic a avut loc în largul Japoniei, unde două avioane militare americane s-au ciocnit. În urma coliziunii între cele două avioane un pușcaș marin american și-a pierdut viața
Un accident aviatic a avut loc în largul Japoniei, unde două avioane militare americane s-au ciocnit. În urma coliziunii între cele două avioane un pușcaș marin american și-a pierdut viața

Accidentul aviatic a avut loc astăzi, 6 decembrie, la ora locală 2:00, în timpul unui antrenament regulat programat, potrivit Corpului Pușcașilor Marini. O anchetă a fost deschisă și se află în curs de soluționare pentru a se stabili circumstanțele accidentului deosebit de grav.

„Unul (dintre cei doi) este în stare bună, iar celălalt a fost declarat mort de către personal medical competent”, a anunţat joi seara Corpul Puşcaşilor Marini. „Armata americană şi avioanele Forţelor de autoapărare japoneze efectuează căutări ale celor care sunt daţi în continuare dispăruţi. Sper ca toţi membrii (echipajelor) să fie salvaţi cât mai curând”, a declarat ministrul japonez al Apărării Takeshi Iwaya.

Un pușcaș marin a fost salvat, iar acum căutările continuă toată noaptea pentru a găsi și celelalte cinci victime, potrivit agenţiei japoneze de ştiri Kyodo.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×