A primit o amendă uriașă, după ce a anunțat că vrea să se sinucidă! Cum l-au găsit polițiștii din județul Olt pe tânărul care a sunat la 112

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/02/2020, 13:42
A primit o amendă uriașă, după ce a anunțat că vrea să se sinucidă! Cum l-au găsit polițiștii din județul Olt pe tânărul care a sunat la 112
Un tânăr a fost amendat după ce a anunțat la 112 că vrea să se sinucidă. Sursa foto: digi24.ro

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din judeţul Olt s-a trezit cu o amendă uriașă, după ce a sunat la 112 și a anunțat că vrea să-și pună capăt zilelor. Oamenii legii au început să-l caute pentru a-i salva viața, dar au avut parte de o surpriză atunci când au ajuns la domiciliul lui.

Un tânăr a fost amendat după ce a anunțat la 112 că vrea să se sinucidă

A avut loc o adevărată desfășurare de forțe, iar oamenii legii au fugit repede să-l facă pe bărbat să renunțe la gândurile sinucigașe, însă odată ajunși la locuința tânărului, aceștia au constatat că acesta dormea, după ce a consumat băuturi alcoolice.

Potrivit reprezentanţilor Poliţieil Judeţene Olt, miercuri, în jurul orei 05.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, de un tânăr de 24 de ani, care a spus că se află în municipiul Slatina şi vrea să se sinucidă. Ulterior, apelantul nu a mai răspuns la telefon.

Tânărul beat a primit o amendă de 5.000 de lei

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au demarat de îndată verificări, forţe sporite fiind angrenate în activităţile de căutare. Activităţile au fost extinse pe raza comunei Strejeşti, unde apelantul are domiciliu. Tânărul a fost găsit la domiciliu, în comuna Strejeşti, dormind.

Acesta nu a putut motiva gestul său, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt. Oamenii legii au luat apelul tânărul drept unul fals, așa că l-au amendat cu suma de 5.ooo de lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×