A picat rețeaua Orange! Abonații nu pot folosi telefonul în București și alte orașe din țară

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 18:46
A picat rețeaua Orange! Abonații nu pot folosi telefonul în București și alte orașe din țară
A picat rețeaua Orange. Sursa foto: profit.ro

Clienții Orange din mai multe orașe s-au confruntat marți seara cu probleme serioase de rețea! Aceștia nu au mai putut suna și nici nu s-au mai putut conecta la internet! Problemele au apărut în mai multe orașe mari din țară!

A picat rețeaua Orange în mai multe orașe din țară, inclusiv în București

Probleme la rețeaua mobilă și de date a operatorului de telefonie Orange au fost semnalate în București, precum și în Iași, Brașov, Buzău, Cluj, Botoșani și Bacău.

Utilizatorii rețelei de telefonie Orange au constatat că rețeaua a picat și nu au putut efectua apeluri și nici accesa datele mobile. Problemele au fost semnalate de mai mulți clienți ai operatorului pe pagina de Facebook a Orange, conform știrileprotv.ro. Compania Orange a anunțat, în urma unei întrebări, că există probleme cu rețeaua.

”Întâmpinăm dificultăți în ceea ce privește utilizarea serviciilor de voce și date în zona ta”

„În acest moment, întâmpinăm dificultăți în ceea ce privește utilizarea serviciilor de voce și date în zona ta. Tehnicienii noștri lucrează deja la remedierea incidentului. Îți mulțumim pentru înțelegere și își cerem scuze pentru neplăcerile create. Roxana – Orange Facebook Team”, se arată într-un comentariu publicat pe pagina de Facebook a companiei.

Potrivit sursei citate, ultimele probleme de acest tip au fost întâmpinate de utilizatorii Orange în martie 2019, când rețeaua nu a funcționat mai multe ore.

Orange SA este un operator de telecomunicații mobile și o subsidiară a grupului France Telecom. Compania este prezentă în Europa, mai exact în Franța, Belgia, Marea Britanie, Elveția, Austria, Polonia, Slovacia, România, Moldova, Spania; în Africa, Orientul mijlociu și în Caraibe

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×