A părăsit „Las Fierbinți” pentru serialul Antenei 1! Actorul va interpreta rolul primarului în „Mangalița”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
18/09/2019, 15:32
A părăsit „Las Fierbinți” pentru serialul Antenei 1! Actorul va interpreta rolul primarului în „Mangalița” GALERIE FOTO
Actorii din Las Fierbinți în timpul unei filmări. Sursa foto - facebook

A părăsit „Las Fierbinți” pentru serialul Antenei 1! Este vorba despre actorul Teodor Corban care va interpreta rolul primarului în show-ul „Mangalița”. Antena 1 și-a dorit ca, din această toamnă, să lupte de la egal la egal cu Pro TV și a realizat un serial asemănător celor din Las Fierbinți. Pentru el a lucrat George Dogaru, care a colaborat la proiecte precum ”Atletico Textila”, ”Mondenii” și ”Ai noștri”.

A părăsit „Las Fierbinți” pentru serialul Antenei 1!

Din distribuția serialului fac parte actori cunoscuți deja de public atât din proiecte de televiziune, cât și de cinematografie. Primarul din ”Mangalița”, rol principal, îl  va avea Teodor Corban, actor care a trecut în roluri episodice și prin Las Fierbinți. Acesta și-a lăsat acum mustață după ce a evoluat în proiectul de cursă lungă ”Ai noștri”, de asemenea de la Pro TV, acolo unde era șef de clan mafiot.

Serialul Antenei 1 va debuta la finalul lunii septembrie. Teodor Corban, omul care trebuie să încânte este cunoscut publicului din filme precum A fost sau n-a fost? sau Poziția copilului. Acesta a fost şi câștigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul Aferim. De remarcat că filmările pentru serialul de comedie Mangalița s-au desfășurat pentru aproape două luni de zile în localitatea Bolintin Vale.

A părăsit „Las Fierbinți” pentru serialul Antenei 1! Teodor Corban
Teodor Corban în rolul interpretat pentru serialul Las Fierbinți. Sursa foto – facebook

Actorul va interpreta rolul primarului în „Mangalița”

Alături de actorul ieșean Teodor Corban, interpretul primarului Stelian Manole, în celelalte roluri se mai regăsesc Ticu Pușcașu (inspectorul general Corneliu Istrate), Andreea Bibiri (doctorița Emilia Vulpe), Alina Berzunțeanu (directoarea economică Doina Rogojinaru și sora Emiliei), Angel Popescu (Marcel Rogojinaru, soțul Doinei), Ilona Brezoianu (Flori, secretara primarului), Nicu Banea (Gabi, nepotul primarului), Alex Bogdan (Sică, polițistul), Pavel Bârsan (Tudor, juristul primăriei) şi Ștefan Pavel (Dumitru Bozovici, tânărul idealist care vrea să-l dea jos pe primar).

Mangalița este o satiră a realității din administrația locală a orașelor mici, precum și a societății din aceste orașe. Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcționarilor publici, așa că multe situații sunt inspirate din realitate. Vorbind despre personaje, este imposibil ca oricare cetățean al României să nu fi dat nas în nas cel puțin cu o parte din personajele din Mangalița„, a spus Gabriel Popescu, producătorul general al serialului Mangaliţa

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×