A născut iubita lui Ciprian Marica! Reacţie uluitoare a fotbalistului

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/08/2018, 17:03
A născut iubita lui Ciprian Marica! Reacţie uluitoare a fotbalistului GALERIE FOTO
Ciprian Marica a devenit din nou tata

Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica, a născut în cursul zilei de vineri, 17 august, la o clinică privată din Capitală. Celebrul cuplu și-a cunoscut cel de-al doilea copil, un băiețel sănătos, care mpsura la naștere 54 de centimetri.

Ciprian Marica este în al nouălea cer. Imediat cum a devenit tătic, fotbalistul a postat un mesaj pe o rețea de socializare care a stârnit râsete în rândul prietenilor săi virtuali. ”E negru ca mine”, a scris Marica pe Facebook.

Citește și Cu cine se căsătorește fiul lui Liviu Dragnea! Protestatarii și-au confirmat prezența la nuntă

Citește și Ce spunea Connect-R despre Misha, acum câteva zile: ”Mulţumesc pentru că eşti mamă” 

A născut iubita lui Ciprian Marica

Blondă cu ochi albaştri, iubita lui Marica, Ioana Marcu, este la fel de frumoasă ca şi până să devină mămică, şi nu s-a sfiit să-şi arate trupul la plajă. Înainte de a naște și de a pierde nopțile cu cel mic, Ioana a ales să se relaxeze alături de Ciprian și fiul lor, Albert Andrei, pe litoral, unde s-a odihnit și unde nu a ezitat să-și arate burta de graviduță.

Ioana este motivul pentru care fostul atacant a ales să revină să joace în Liga 1 Betano în 2016, atunci când a semnat cu FCSB. Deşi experienţa a fost una negativă, Marica fiind măcinat de accidentări şi probleme de sănătate, atacantul a putut să-şi petreacă mai mult timp alături de cea care pe atunci îi era doar iubită. La sfârşitul stagiunii din 2016, Ciprian Marica s-a văzut nevoit să se retragă din viaţa de fotbalist. Pe lângă dorinţa de a fi alături de familie, acesta încercare un ultim cartuş. Îşi propusese să-şi revină din puncte de vedere fizic şi să joace cu naţionala României la turneul final european din Franţa, 2016.

N-a fost să fie, şi-a reziliat contractul cu trupa lui Gigi Becali, cel care insistase în repetate rânduri pentru el, transferul lui Marica la “roş-albaştri” devenind în acea perioadă o adevărată telenovelă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×