A murit polițistul din Caracal care s-a împușcat în cap! Alexandru Badiu era în comă de gradul 3

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 23:00
A murit polițistul din Caracal care s-a împușcat în cap! Alexandru Badiu era în comă de gradul 3 GALERIE FOTO
Alexandru Badiu s-a împușcat în cap în apartamentul socrilor. Sursa foto - facebook

A murit polițistul din Caracal care s-a împușcat în cap! Alexandru Badiu a decis să-și pună capăt zilelor, la finalul săptămânii trecute. A făcut lucrul acesta cu arma din dotare în apartamentul din Caracal în care locuia. Tânărul se afla în stare gravă și era internat la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, în comă de gradul III. Doctorii erau rezervați în privința șanselor de supraviețuire și, din păcate, starea pacientului s-a înrăutățit brusc.

A murit polițistul din Caracal care s-a împușcat în cap!

De altfel, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt spuneau că starea de sănătate a poliţistului de 31 de ani era una deosebit de gravă și că numai o minune îl putea salva. Vă readucem aminte că Alexandru Badiu, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit, duminică după-amiaza, împușcat în casă. Acesta lucra la IPJ Olt, unde fusese transferat în urmă cu aproximativ o lună de la IPJ Timiș.

Mai exact, venise aici de la postul din localitatea Corbu. Polițistul se căsătorise în urmă cu doi ani și s-a mutat cu proaspăta sa soție în locuința socrilor din Caracal. Potrivit unor surse, polițistul se certa des cu partenera sa de viață, motiv pentru care a recurs la acest gest necugetat. Autoritățile au fost anunțate de incidentul petrecut în Caracal de un apel la serviciul de urgență 112. Medicii care s-au deplasat la fața locului au efectuat asupra polițistului mai multe manevre de resuscitare timp de câteva minute.

A murit polițistul din Caracal care s-a împușcat în cap! Polițist
Alexandru Badiu, fericit alături de soția lui. Sursa foto – facebook

Alexandru Badiu era în comă de gradul 3

Când au reușit să-l stabilizeze, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Caracal în stare de inconștiență. Polițistul a fost transferat apoi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova unde se afla sub atenta supraveghere a medicilor. „Incidentul s-a produs în apartamentul său și polițistul nu era în timpul serviciului”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

„Medicii au încercat să-l stabilizeze și au luat decizia să-l ducă de urgență la spital pentru a putea primi ajutor de specialitate. Starea lui a fost însă mereu una gravă”, au spus cei de la IPJ Olt

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×