A murit Peter Tork, component al trupei The Monkees! Sora artistului a făcut anunțul

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
21/02/2019, 19:44
A murit Peter Tork, component al trupei The Monkees! Sora artistului a făcut anunțul GALERIE FOTO
Peter Tork, component al trupei The Monkees, a decedat!

Basistul trupei Monkees, Peter Tork, s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Din păcate, artistul a decedat din cauza unui tip de cancer rar, la limbă. Sora cântărețului, Anne Thorkelson a fost cea care a făcut public anunțul oficial. Tork a fost diagnosticat încă din anul 2009 cu cancer, potrivit dailymail. El a fost cel mai în vârstă membru al grupului The Monkees. format în 1966.

Vedeta a fost căsătorită de nu mai puțin de 4 ori. Cu Jody Babb nu a avut niciun copil, alături de Reine Stewart a avut-o pe Hallie Elizabeth, care s-a născut pe 25 ianuarie, în anul 1970, Barbara Iannoli i-a adus pe lume primul fiul al său, Ivan Joseph, care s-a născut pe 22 decembrie, în anul 1975, iar ultima căsnicie cu Pamela Grapes nu s-a finalizat cu niciun rod al iubirii lor.

Peter Tork, basistul trupei The Monkees, a murit!

Peter Tork, basistul trupei The Monkees s-a stins din viață după o luptă aprigă cu cancerul. Artistul avea 77 de ani și fusese dagnosticat cu o formă rară a bolii, la limbă. „Este adevărat că sănătatea mea a necesitat o mai mare atenție zilele acestea, dar mă simt bine. De asemenea, mă bucur de timpul acesta și îl fructific, alături de familie și prieteni, dar și făcând muzică. În rest, vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase și gândurile bune. Acesta este un timp privat, așa că nu voi mai posta nimic”, a fost un mesaj a lui Peter Tork despre starea sa de sănătate. Artistul nu alegea des să vorbească despre lucruri atât de personale precum aceasta.

Trupa The Monkees din care făcea parte Peter Tork
Trupa The Monkees din care făcea parte Peter Tork

Doliu imens în lumea muzicii, solistul trupei Monkees, Peter Tork, este acum printre îngeri. Artistul a murit la vârsta de 77 de ani, răspus de o formă rară de cancer. Vestea decesului a fost confirmată de către sora sa, Anne Thorkelson, iar de atunci fanii din întreaga lume îl plâng.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×