A murit Ioana Condea, tânăra bătută de un proxenet român, în Germania!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/01/2019, 17:42
A murit Ioana Condea, tânăra bătută de un proxenet român, în Germania!
După o luptă crâncenă, Ioana Condea, tânăra bătută de un proxenet român, în Germania, a murit

Ioana Condea, tânără bătută de un proxenet român, în Germania, a murit. Pe scurt, fata, din Poiana Câmpina, a fost agresată și băgată în comă în anul 2014 de individul care, în cele din urmă, i-a decis dispariția de pe acest pământ. Aceasta s-a stins într-o clinică din Germania, urmând ca familia, după ce va aduna banii necesari, să îi repatrieze trupul neînsuflețit. Prietena acesteia, Larisa Ștefan, a lansat, prin intermediul rețelelor de socializare, un apel, pentru a strânge suma de 5.000 de euro, conform observator.tv.

Însă, în situația în care cei dragi nu pot face rost de bani, Ioana Condea va fi înmormântată în Germania, pe banii statului german. În acest moment, pe lângă durere există și confuzie, căci mama Ioanei susține că fiica ei a murit în data de 13 ianuarie, însă familia a fost anunțată tocmai miercuri, pe 23 ianuarie.

Ioana Condea, tânăra bătută de un proxenet român, în Germania, a murit

„Am fost informată de Poliţie, pentru că voiau să ştie dacă familia dorea să fie înmormântată în România sau dacă familia are posibilităţi pentru acest lucru. Mi-au spus că dacă nu au posibilități, Ioana va fi îngropată în Germania”, a declarat Larisa Ștefan.

A murit Ioana Condea, tânăra bătută de un proxenet român, în Germania!
Aceasta s-a stins într-o clinică din Germania

Ioana a plecat în Germania în anul 2014, atunci când a fost convinsă de o prietenă de a ei care se prostitua în bordeluri ori chiar pe străzi. După o perioadă, fata a fost găsită în stare de inconștiență, într-o cameră de motel. Ioana Condea fusese lovită cu bestialitate de proxenetul Robert Tănase, bărbat care a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru faptele sale. Acesta își execută pedeapsa, acum, în Germania.

Ioana avea și un fiu de care se ocupa mama sa. Tânăra  ieșise din comă acum trei ani și chiar ajunsese până în punctul la care a reușit să mănânce de una singură. În acel moment, medicii nemți spuneau că românca își revenise spectaculos. Cu toate acestea, Ioana nu a mai putut lupta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×