A murit Florian Stoica, membru al trupei Conexiuni. Artistul va fi înmormântat sâmbătă

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/11/2019, 13:24
A murit Florian Stoica, membru al trupei Conexiuni. Artistul va fi înmormântat sâmbătă
A murit Florian Stoica, unul dintre cei mai apreciați cântăreți. Sursa foto: spynews.ro

A murit Florian Stoica, membru al trupei Conexiuni. Acesta s-a stins din viață aseară la vârsta de 58 de ani, iar anunțul decesului a fost făcut de familia artistului. Toți oamenii care l-au cunoscut pe îndrăgitul muzician își iau rămas bun acum de la el, iar sâmbătă îl vor conduce pe ultimul drum.

A murit Florian Stoica

Florian Stoica a fost nu doar cântăreț, ci și om politic, iar de profesie a fost inginer. A cântat în trupa Conexiuni și era foarte activ în ultima vreme pe rețelele de socializare. Recent, artistul a fost invitat la un local din București, unde oamenii au mers în număr mare să îl vadă.

Familia nu a dorit să spună mai multe lucruri despre moartea acestuia, cu alte cuvinte, nici măcar cauza morții. Regretele sunt imense, iar acum cei dragi se pregătesc de înmormântare. Cei care l-au cunoscut au avut parte de un șoc atunci când au aflat că Stoica a încetat din viață.

Mesajul familiei cântărețului

„Acum am vrea ca „TU” să „Mai rămâi putin”, însă cu durere în suflet trebuie să vă anuntam ca al nostru sot, tata, prieten, artist, Florian Stoica – solistul formației Conexiuni, a plecat aseară la 22:45 spre Ceruri pentru ca are un spectacol în fața Domnului, cel mai dureros pentru noi, dar probabil cel mai valoros pentru el. Slujba de înmormântare va avea loc Sâmbătă la Biserica Sfinții Voievozi din Urlați”, a transmis familia lui Florian, scrie spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×