A murit Dr. Amie Harwick, o cunoscută terapeută și vedetă TV! Ucisă cu bestialitate în propria casă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/02/2020, 08:54
A murit Dr. Amie Harwick, o cunoscută terapeută și vedetă TV! Ucisă cu bestialitate în propria casă
Doctorul Amie Harvick a fost ucisă de fostul iubit. Avea doar 41 de ani. Sursa foto: heavy.com

O veste tristă a șocat întreaga lume a televiziunii din Statele Unite ale Americii și nu numai. S-a stins din viață Dr Amie Harwick, medic terapeut și una dintre cele mai cunoscute și apreciate figuri ale showbiz-ului de peste ocean.

Amie Harwick a fost ucisă cu bestialitate în locuința sa din Hollywood

În vârstă de 41 de ani, aceasta a fost găsită fără suflare în locuința sa din Hollywood Hills, California și, potrivit unor surse judiciare citate de publicația Deadline, a fost ucisă cu bestialitate de un bărbat, în urma unei altercații puternice.

Totul s-a întâmplat în weekend-ul trecut, când una dintre colegele de apartament ale medicului a alertat autoritățile, reclamând faptul că Amie este agresată de un bărbat.

Ajunși la fața locului polițiștii din cadrul LAPD au descoperit-o pe victimă sub un balcon, cu răni grave care nu le-au mai permis echipajelor medicale deplasate la rândul lor la locuința sa să îi salveze viața.

Din primele informații, Harvick ar fi fost aruncată de la etajul trei, decesul survenind în urma impactului puternic.

Fostul iubit, principalul suspect. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare

La scurt timp după nefericitul eveniment, oamenii legii au reușit să dea de urma principalului suspect. Este vorba despre Gareth Pursehouse, un bărbat în vârstă de 41 de ani, pus sub acuzare pentru uciderea fostei sale iubite. Din cauza comportamentului violent al partenerului de viață, Amie Harvick a pus punct relației și, mai mult decât atât, s-a văzut nevoită să ceară un ordin de restricție.

Cum acesta expirase de curând, individul a profitat de ocazie pentru a se apropia de vedetă, iar de aici până la un scandal în toată regula a mai fost doar un pas. Femeia a fost agresată și ulterior aruncată de la etajul trei al blocului în care locuia, impactul fiindu-i fatal.

Harwick era cunoscută, printre altele, datorită apariției în documentarul „Addicted to Sexting”, care și-a propus să prezinte pericolele la care se expun tinerii în urma fenomenului numit sexting. Vorbim despre trimiterea, prin intermediul platformelor de chat, a unor fotografii nud, provocatoare sau a unor mesaje sexuale explicite.

De altfel, numărul persoanelor ucise din cauza acestor practici a atins cote îngrijorătoare în ultimii ani, mai ales la nivelul Statelor Unite ale Americii. În ciuda măsurilor anunțate de autorități, acestea nu au reușit să pună capăt fenomenului deosebit de grav întâlnit în mediul online.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×