A murit actorul sud-coreean Cha In Ha. Acesta avea doar 27 de ani

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/12/2019, 15:25
A murit actorul sud-coreean Cha In Ha. Acesta avea doar 27 de ani
Actorul Cha In Ha a murit la vârsta de 27 de ani. Sursa foto: mirror.co.uk

Actorul sud-coreean Cha In Ha a murit la vârsta de 27 de ani. Artistul era unul dintre cei mai iubiți în țara sa, iar plecarea lui a căzut ca un trăsnet pentru colegii săi de breaslă și fani.

Știrea morții a fost dată de presa coreeană și confirmată ulterior de agenția care îl impresaria.

Cha In Ha a murit la vârsta de 27 de ani

Cha In Ha a fost găsit fără suflare în locuința lui, azi dimineață. Polițiștii au început imediat o anchetă pentru a afla împrejurările în care acesta a decedat.

Fantagio, agenția care se ocupă de starul sud-coreean a confirmat pentru presa de la Seoul informația care a făcut înconjurul țării încă de la prima oră a dimineții.

„Ne simți devastați de această întâmplare”

„Ne simțim devastați de această întâmplare și ne pare rău să transmitem astfel de vești nefericite celor care l-au îndrăgit pe artist. Pe 3 decembrie Cha In Ha ne-a părăsit. Acest lucru este încă greu de crezut”, este o parte a mesajului transmis de agenția actorului, scrie mirror.co.uk.

„Dorim să nu fie lansate speculații cu privire la decesul său care i-ar putea face rău familiei îndurerate a actorului. Înmormântarea va avea loc în cerc restrâns”, a mai transmis agenția.

In Ha și-a început cariera recent, într-o producție de televiziune. Acesta jucase într-un scurtmetraj realizat de grupul Surprize U în anul 2017 și a participat în emisiunea Love with Flaws.

Moartea actorului sud-coreean i-a îndoliat pe fani și a survenit după ce alte două vedete tinere. Recente, starurile K-Pop Sulli, 25 de ani, și Goo Hara, 28 de ani, au părăsit definitiv scena.

Hara a fost găsită fără suflare tot în propria ei locuință, iar Sulli s-a sinucis.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×