A murit actorul Robert Conrad. Era cunoscut din serialul de televiziune „The Wild Wild West”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/02/2020, 20:52
A murit actorul Robert Conrad. Era cunoscut din serialul de televiziune „The Wild Wild West”
A murit actorul Robert Conrad

Hollywood-ul este din nou în doliu, după ce actorul Robert Conrad a murit la vârsta de 84 de ani. Actorul era cunoscut pentru rolurile din serialele de televiziune „The Wild Wild West” şi „Baa Baa Black Sheep”.

A murit actorul Robert Conrad

După ce a lucrat ca lăptar, apoi a cântat într-un club de noapte, cariera sa a fost lansată în 1959, când s-a alăturat spectacolului de televiziune „Hawaiian Eye”, după ce s-a mutat la Los Angeles, relatează AFP.

Între 1965 şi 1969, Robert Conrad a jucat rolul agentului serviciilor secrete americane James T. West în serialul „The Wild Wild West”, un western plin de anacronisme voluntare a cărui acţiune se derulează după Războiul civil american (Războiul de secesiune) şi care a fost un mare succes.

Robert Conrad a lăsat în urmă 8 copii și 18 nepoți

Acest serial a servit drept bază pentru „Wild Wild West” (1999), unul dintre cele mai scumpe filme realizate vreodată, în care Will Smith îl întruchipează pe agentul James T. West.

Robert Conrad a devenit celebru în 1976 cu serialul „Baa Baa Black Sheep” în care l-a jucat pe maiorul ”Pappy” Boyington în fruntea unei escadrile a marinei americane, tipi duri care pilotau avioane de vânătoare Corsair în timpul războiului cu Japonia.

Robert Conrad era cunoscut pentru faptul că își fpcea de multe ori cascadoriile. Așa s-a rănit în timpul filmării unui episod din „The Wild Wild West”, după ce a căzut de la peste patru metri pe o podea de ciment.

În ciuda eforturilor lor, producătorii, care se temeau de o vătămare gravă a actorului lor vedetă, nu au reuşit niciodată să-l descurajeze să-şi execute propriile cascadorii. Ultima apariţie a lui Robert Conrad într-un film a fost în 2002. Robert Conrad lasă în urma sa opt copii şi nu mai puțin de 18 nepoţi, potrivit People.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×