A mers să cumpere pizza la drive-in, dar l-au refuzat pentru că nu avea mașină. Cu ce s-a întors 🤣 – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2020, 12:06
A mers să cumpere pizza la drive-in, dar l-au refuzat pentru că nu avea mașină. Cu ce s-a întors 🤣 – Video
Un mexican a mers cu mașina de jucărie la un restaurant drive-in. Sursa foto: Twitter

Din cauza pandemiei de coronavirus, cele mai multe restaurante sunt închise peste tot în lume, iar cele care au continuat să fie deschise s-au axat pe livrare la domiciliu ori prin servicii de tip drive-in (cumpărat direct din mașină).

A mers să cumpere pizza la un restaurant cu sistem drive-in. Fără noroc prima oară

Un bărbat din Reynosa, Tamaulipas, Mexic, nu a ținut cont de regulile pe care clienții trebuie să le respecte atunci când vor să cumpere prin sistemul drive-thro așa că a mers la pizzeria Little Caesars ca la ABC-ul din cartier.

Pentru că nu era cu mașina, vânzătorii au fost nevoiți să îl refuze, sistemul fiind unul exclusiv pentru șoferi. Dornic să mănânce pizza lui preferată, individul nu s-a lăsat, așa că s-a întors respectând regulile de la restaurantul respectiv.

Soluția ingenioasă găsită de mexican. Imaginile au ajuns pe internet

Revenirea clientului a fost o adevărată surpriză pentru toți, iar momentul a fost imortalizat. De ce? Pentru că bărbatul s-a prezentat cu o mașină mică, de jucărie, nefiind specificat că au voie doar mașinile mari să să comande la fereastră.

A doua oară a fost cu noroc pentru tipul pe care l-a dus capul să iasă câștigător, cu pizza lui preferată, din această situație.

„Dacă principala condiție pentru a cumpăra pizza de la Little Caesars este să mergi cu mașina, acest ingenios individ din Tamaulipas a folosit-o pe cea pe care o avea la îndemână să își ia alimentele”, a scris utilizatorul Cesar Beard pe rețeaua de socializare Twitter.

Videoclipul cu tânărul aflat în mini-mașinuța au făcut senzație pe internet, imaginile ajungând și la televiziunile mexicane.

Întâmplarea despre care scrie Cesar ar fi avut loc pe 11 mai. „Nimeni nu se poate interpune între un mexican și pizza lui”, a scris o internaută amuzată după ce a văzut imaginile suprarealiste.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×