A fost lansat OFICIAL Samsung Galaxy S10. Când apare în România și ce preț va avea!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/02/2019, 21:00
A fost lansat OFICIAL Samsung Galaxy S10. Când apare în România și ce preț va avea! GALERIE FOTO
Gigantul Samsung a lansat modelul senzational Galaxy S10

Gigantul coreean Samsung a lansat oficial Galaxy S10, pe data de 20 februarie, la Londra! Acesta este cel mai important model al companiei și vine cu  noutăți cum nu s-au mai văzut până acum. Funcțiile noi includ un sistem cu cameră cu trei lentile, un ecran de afișare cu găuri, rețea de 5G , o durată mai lungă de viață a bateriei și o memorie RAM imensă! Ar putea fi cel mai bun telefon mobil pus în vânzare vreodată, iar concurența pare să fi pierdut deja bătălia cu coreenii de la Samsung.

Întreg evenimentul pus la punct de compania Samsung pentru lansarea modelului aniversar Galaxy S10 poate fi urmărit aici, pentru a vedea lansarea în timp real și pentru a vedea exact modelul istoric lansat de gigantul coreean!

Samsung Galaxy S10 are o memorie RAM imensă

Șocant este și că noul model ar putea să coste mai puțin decât modelele precedente! Site-ul Samsung din Statele Unite a pornit înscrierile pentru rezervarea noilor telefoane. Cei interesaţi îşi pot completa numele, prenumele, adresa de e-mail şi codul poştal, pot alege dacă îşi doresc telefonul liber de reţea sau printr-unul dintre cei 5 operatori şi li se garantează livrarea pe 8 martie, în limita stocului. Cei care sunt înscrişi pot astfel să plaseze pre-comenzi înaintea celorlalţi cumpărători şi pot beneficia de o reducere de preţ de până la 550 de dolari printr-un program trade-in.

Preţul acestor dispozitive este un subiect dezbătut pe larg în ultima perioadă, iar acum avem pentru prima dată informaţii despre limita maximă a preţului pentru modelul Galaxy S10+, cel mai performant din gamă, potrivit go4it.ro.

Samsung Galaxy S10
Cum poti sa cumperi Samsung Galaxy S10 la un pret mai mic

Ce preț va avea Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10+, în versiunea Ceramic Black, cu 12 GB RAM şi 1 TB spaţiu de stocare intern, va ajunge în magazinele din China la preţul de 10.000 yuan. Aceasta va fi ediţia de top a telefonului, care va fi disponibilă exclusiv în variantele „Ceramic”, cealaltă fiind varianta cu carcasă de culoare albă.

Suma de 10.000 yuan este echivalentă cu 1.475 de dolari americani, sau cu 1.300 euro, însă preţurile din China sunt de obicei mai mici decât în alte ţări. Astfel, ne putem aştepta la sume semnificativ mai mari pentru pieţele vestice.

Samsung Vietnam a postat trei filmulețe pe post de „teaser”. Primul clip prezintă senzorul de amprentă integrat în display şi faptul că ecranul nu are notch, cel de-al doilea sugerează că pe partea din faţă vom găsi o cameră video care va putea filma în rezoluţie 4K, în timp ce ultimul pune în evidenţă încărcarea wireless.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×