A doua Alexandra a dispărut la 50 de kilometri de Caracal. Autoritățile au pornit pe urmele adolescentei de 17 ani

Theo Sutiu   
în Stiri de ultima ora
26/01/2020, 18:13
A doua Alexandra a dispărut la 50 de kilometri de Caracal. Autoritățile au pornit pe urmele adolescentei de 17 ani
Fata se numește Alexandra și a dispărut după ce a plecat de la școală

Încă o adolescentă de 17 ani a dispărut fără urmă în timp ce se întorcea de la școală. Autoritățile din Dolj sunt în alertă și o caută pe fată zi și noapte. Părinții acesteia sunt disperați să o găsească și se tem pentru viața ei.

Cazul seamănă cu cel de la Caracal

Potrivit primelor informații, Alexandra a plecat de la școală vineri și de atunci a intrat în pământ. Rudele și apropiații se tem de ce este mai rău și se roagă să fie martorii unui miracol, iar fata de 17 ani să fie teafără și nevătămată.

Poliția, alertată de tatăl adolescentei

Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Valea Stanciului au fost sesizaţi, sâmbătă, de un bărbat, de 51 de ani, din localitate, că, în ziua de 24 ianuarie a.c., fiica sa Dieaconu Alexandra Cornelia, de 17 ani, a plecat spre școala din comună și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.

Unde trebuie să suni dacă o vezi

Semnalmentele adolescentei Alexandra Cornelia Dieaconu: înălțime 1,71 m, greutate 79 kg, ochi negri, păr șaten, fără semne particulare. În momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu geacă şi pantaloni de culoare albastră şi purta ghete gri.

Persoanele care pot da infornaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pericolul „Dincă” a creat un precedent

Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal.

Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, născută pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o.

Pe 9 septembrie 2019, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×