Categorie:

„Big Ang” are din nou probleme! I-a reapărut cancerul!

Angela „Big Ang” Raiola, protagonista unuia dintre cele mai controversate reality show-uri din America, care a avut succes şi în ţara noastră – Măritate cu Mafia -, a aflat o veste cumplită: are din nou cancer.

Deşi şi-a extirpat în acest an o tumoare care i s-a dezvoltat în gît, Raiola credea că a învins lupta cu cancerul. TMZ anunţă, însă, că problemele i-au revenit, cancerul răspîndindu-se în alte părţi ale corpului.

Iată care sînt cele mai celebre fiice de mafioţi din America:

Angela “Big Ang” Raiola este nepoata unui mare cap al mafiei, Salvatore „Sally Dogs” Lombardi, şi soţia lui Neil, un asasin plătit. Mare este şi iubirea ei pentru operaţii estetice, motiv pentru care s-a urcat adesea pe masa de operaţii pentru a-ţi mări sînii şi buzele. Dacă la Ang totul este mare, nu vreţi să ştiţi cum reacţionează de fiecare dată cînd o calcă cineva pe bătături.

Drita D’Avanzo 

În viaţa de zi cu zi, Drita este make-up artist şi încearcă să supravieţuiască fără soţul ei, Lee D’Avanzo, care a fost condamnat la inchisoare după ce a spart două bănci. Este una dintre cele mai îndrăgite protagoniste ale show-ului, însă se are la cuţite cu colega de emisiune, Karen Gravano, fosta soţie a actualului ei soţ, cu care se ceartă de fiecare dată cînd are ocazia.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Carla Facciolo

Carla Facciolo a fost căsatorită cu Joseph Ferragamo, un mafiot care a fost condamnat după ce a minţit mii de oameni, convingîndu-i să investească într-o serie de terenuri imaginare. Carla are doi gemeni pe care îi creşte singură şi lucrează ca manager al unei companii de sucuri.

Karen Gravano

Karen este fiica lui Salvatore “Sammy the Bull” Gravano, şeful adjunct al clanului Gambino. Karen a fost căsătorită cu soţul Dritei, motiv pentru care între cele două se iscă în permanenţă conflicte. De cele mai multe ori, acestea se lasă cu bătăi crunte şi păruieli ca în filme. Karen are o fetiţă cu fostul ei partener, David Seabrook, care mai apare din cînd în cînd in peisaj, spre nemulţumirea soţului aflat în inchisoare.

Ramona Rizzo

Ramona Rizzo este strănepoata lui Benjamin “Lefty Guns” Ruggeiro, pe care Al Pacino l-a jucat în filmul Donnie Brasco.