5 zodii care vor simți din plin aura benefică a lunii pline din această seară

Alexa Serdan   
în Horoscop
14/10/2019, 17:33
5 zodii care vor simți din plin aura benefică a lunii pline din această seară
Care sunt zodiile care sunt influențate pozitiv de Luna Plină în Berbec. Sursa foto. avantaje.ro

Luna plină în Berbec a avut loc în seara zilei de duminică, 13 octombrie 2019. Așadar, seara trecută cele două luminarii s-au aflat pe axa Berbec-Balanță, adică au stat față în față. Berbecul este un semn de foc, masculin, cardinal și a primit de la lună pasiune, entuziasm și neastâmpăr. Prin urmare, unele zodii își vor regăsi pasiunea, focul interior și patosul.

Care sunt cele cinci zodii care vor fi influențate pozitiv de Luna Plină în Berbec

Berbec

Luna Plină în zodia Berbec îi aduce semnului zodiacal cu același nume evenimente importante. Toate privirile sunt ațintite asupra ta, tu ești vedeta și centrul Universului. Este momentul ideal pentru a-ți deschide sufletul pentru că vei avea parte de realizări importante. Scoate din viața ta oamenii care îți pun piedici și îți forțează mâna. Treci peste toate limitele și scapă de stresul inutil. Astrele sunt așezate în favoarea ta, observă ce se întâmplă în jurul tău!

Rac

Se anunță un eveniment major legat de carieră. Munca a decurs destul de greu în ultima perioadă, dar acum Luna Plină îți va aduce înțelepciune, înțelegere și noi începuturi. Ascultă-ți vocea interioară și urmează-ți impulsurile. De data aceasta nu vei da greș. Este timpul să nu mai bați pasul pe loc și să treci la fapte. Progresele sunt la ordinea zilei. Fă din tine o prioritate, asumă-ți ideile și faptele și vei descoperi că ești un lider.

Fecioară

Luna Plină îți transmite putere și energie. Este ziua în care alegi să te schimbi, și nu doar fizic, ci și spiritual. Trage linie și mergi mai departe. Nu mai privi în urma ta, canalizează-ți forțele pentru lucruri productive. Ai abilitatea de a atrage lângă tine persoane noi. Întâlnirile amoroase vor fi intense și vei avea mult sex appeal. Experiențele trăite te vor elibera și îți vor oferi șansa să descoperi și alte granițe.

Citește în rândurile de mai jos ce îți transmite luna plină
Luna Plină în Berbec are loc în seara aceasta imediat după miezul nopții. Sursa foto: perfectimperfecte.ro

Săgetător

Ai șansa să strălucești și să descoperi artistul din tine. Din mâinile tale vor ieși adevărate opere de artă. Ai mai multe încredere în tine. Rezervă-ți timp și un colțișor unde să creezi și să te simți în lumea ta. Adori să te distrezi, dar și să ai toată libertatea din lume. De aia ți-ai propus un țel: căsătoria să nu facă parte din planurile tale. Popularitatea ta este la cote maxime și ai șanse mari să produci ceva care va rămâne în istorie.

Vărsător

Luna Plină îți trasmite un mesaj puternic. Ai foarte multe idei, dar nu este cazul să te aventurezi prea departe. Ia-o ușor dacă nu vrei să dai greș. Ai o sumă de bani pusă deoparte și acum decizi să o investești în visul din copilărie. Ți-a plăcut mereu să scrii, iar acum o carte va vedea lumina tiparului. Veștile bune nu se termină aici. Cuvintele pot impresiona lumea, iar tu ești oratorul perfect. Urcă-te în vârful stâncii și spune tot ce ai pe suflet. Ideile și gândirea ta vor deschide multe minți.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×