5 ani de la accidentul aviatic din Munții Apuseni: mesajul Romaniței Iovan

Silviu Ghering    Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
20/01/2019, 19:02
5 ani de la accidentul aviatic din Munții Apuseni: mesajul Romaniței Iovan GALERIE FOTO
5 ani de la accidentul aviatic din Munții Apuseni

Au trecut deja 5 ani de la accidentul din Apuseni, tragedie care a șocat o țară întreagă. Pe 20 ianuarie 2014, studenta Aura Ion și Adrian Iovan au încetat din viață, după ce avionul pilotat de acesta din urmă, la bordul căruia se afla un echipaj medical, s-a prăbușit de la o înălțime de peste 1.400 metri . Creatoarea de modă Romanița Iovan, nu a lipsit nici în acest an de la parastasul fostului soț.

Cu toate că ninsoarea abundentă din ultimele zile a împiedicat-o să ajungă în locul exact unde s-a petrecut tragicul accident, Romanița a mers totuși în Munții Apuseni, pentru a lua parte la slujba religioasă pentru pomenirea fostului său soț, dar și a studentei Aura Ion.

În avion se aflau pilotul Adrian și studenta Aura Ion
În avion se aflau pilotul Adrian și studenta Aura Ion

Gândurile Romaniței Iovan, la 5 ani după dispariția fostului soț

Simțim energia lui Adrian. Simțim chiar că el și-a dat ultima suflare și ultimul gând de viață gândindu-se la oameni, gândindu-se la cei pe care i-a salvat. Dacă Adrian nu făcea ce a făcut în ultimele secunde, avionul nu ateriza forțat și cădea pur și simplu. În momentul ăla nu mai era nimeni în viață.  El i-a salvat pe ceilalți, din păcate cu prețul vieții lui. Este fantastic dacă te gândești că ei au plecat într-un zbor umanitar. Ei se duceau la Oradea să preleveze organe pentru a salva vieți. Și ei, de fapt, au fost în situația în care ei înșiși trebuiau să fie salvați. Adrian îl însoțește în primul rând pe Albert. Și de atunci, și pururea în vecii vecilor cât va trăi Albert, va fi, după părerea mea, alături de fiul lui. Deci este clar că Albert are un tată, un tată erou. Există sufletul lui Adrian care îl păzește non-stop și cred că este foarte important pentru Albert să venim aici cât de des putem.”, mărturisește designerul de modă.  Totodată, Romanița Iovan a venit cu un tricou pe care era inscripționat următorul mesaj: „Cine crede-n zbor, e stăpân peste zare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×