27 de rochii de mireasă în stil bohemian. Noul stil vestimentar în 2019. galerie FOTO

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
20/01/2019, 17:48
27 de rochii de mireasă în stil bohemian. Noul stil vestimentar în 2019. galerie FOTO GALERIE FOTO
27 de rochii de miresă în stil bohemian. Noul stil vestimentar în 2019. Galerie FOTO

Cele mai multe femei visează să poarte – în cea mai fericită zi din viața lor – o rochie de mireasă frumoasă, interesantă și originală. Pentru o astfel de ocazie specială aveți nevoie de ceva neobișnuit, iar rochia de mireasă în stil bohemian este varianta ideală pentru viitoarele mirese, în 2019.

Tricotul simplu, dantele delicate și ornamentele strălucitoare te vor face cea mai fermecătoare mireasă. Dacă sunteți în căutarea unei inspirații sau doriți să aflați mai multe despre diferitele stiluri de rochii de mireasa boho, urmărește galeria foto pe care v-am pregătit-o cu mare atenție! Am căutat pentru dumneavostră rochii de mireasă în stil bohemian pentru a vă face o părere despre ce înseamnă stilul boho.

Cele mai la modă rochii de mireasă în stil BOHO

27 de rochii de mireasă în stil bohemian. Noul stil vestimentar în 2019. galerie FOTO
27 de rochii de mireasă în stil bohemian. Noul stil vestimentar în 2019. galerie FOTO

Rochiile de mireasă în stil boho sunt de mult timp pe piață, dar când vorbim despre acest curent nu ne reverim doar la coronițele de flori și franjuri. Rochiile boeme sunt pentru femeile curajoase, care vor să se simtă lejere în cea mai importantă zi din viața lor. Motivele florale, care dau senzația că ai purta o câmpie de flori, sunt principala notă pe care o oferă acest tip de rochie.

Rochia în stil bohemian se potrivește pentru ceremoniile care au loc într-o pădure, pe o plajă sau în mediul rural. Simplitatea este principala caracteristică a acestora, iar pietrele și încărcătura excesivă sunt absolut excluse din discuție atunci când vorbim despre rochiile de mireasă boho.

Zuhair Murad și Vera Wang, designeri high-class ai rochiilor Bohemian

Rochie de mireasă Zuhair Murad, în stil Bohemian
Rochie de mireasă Zuhair Murad, în stil Bohemian

Designerul din Orientul Mijlociu este binecunoscut pentru colecțiile sale impresionante de rochii de mireasă. Zuhair Murad este printre cei mai apreciați designeri din lume, iar rochiile create de acesta sunt la un alt nivel. De obicei, brandul Zuhair Murad merge pe opulență și extravaganță, iar aceste calități se observă chiar și în rochiile mai „cuminți” pe care le creează.

Rochie de mireasă Vera Wang, în stil bohemian
Rochie de mireasă Vera Wang, în stil bohemian 

Vera Wang, designerul de peste Ocean, are colecții ce pot fi ridicate la rang de artă! Wang se află în cealaltă extremă față de Zuhair. Dacă Murad merge pe creații deosebite în care folosește cele mai prețioase și strălucitoare materiale, Vera Wang este într-o direcție diametral opusă față de acesta. Simplitatea și eleganța sunt principalele note ale casei de modă Vera Wang.

Dacă sunteți iubitoarele stilului BOHO, atunci este musai să intrați în galeria foto și să vă uitați la cele mai inspirate modele de rochii de mireasă în stil bohemian, în 2019!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×