25 de persoane evacuate într-un bloc din Moldova Nouă, după un incendiu puternic

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
29/03/2020, 23:08
25 de persoane evacuate într-un bloc din Moldova Nouă, după un incendiu puternic
Incendiu puternic la un bloc din Moldova Nouă

Un incendiu puternic a izbucnit într-un bloc din Moldova Nouă și 25 de locatari au fost evacuați. Incendiul a izbucnit la etajul opt al blocului și a cuprins în timp record întreg imobilul.

25 de oameni evacuați la Moldova Nouă

Din fericire, nu au existat victime, conform Agerpres. „Pompierii militari au intervenit la un incendiu anunţat prin apel 112, la ora 18:18, la un imobil de locuinţe tip bloc turn cu zece etaje, din Moldova Nouă.

Au intervenit de urgenţă două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apa şi spumă, din cadrul Secţiei de Pompieri Moldova Nouă, care în cel mai scurt timp au reuşit să localizeze şi să lichideze incendiul, astfel că la ora 18,50, acesta a fost stins în totalitate.

Incendiul a izbucnit la un apartament de la etajul opt al blocului, având ca şi cauză un scurt circuit al tabloului electric de la apartamentul respectiv.

Au fost evacuaţi 25 de locatari de la apartamentele situate la etajele şapte, opt şi nouă ale blocului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Adrian Manofu.

Conform reprezentanților ISU Caraș-Severin, nu au fost înregistrate victime, nicio persoană nu a fost rănită şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul a distrus apartamentul de unde a izbucnit focul și a afectat pereții din apropierea tabloului electric, însă pompierii au reușit să stingă incendiul până să se extindă la restul apartamentelor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×