200 de români blocați pe un aeroport din Spania. ”Oamenii sunt revoltaţi de lipsa de informare”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/02/2020, 11:52
200 de români blocați pe un aeroport din Spania. ”Oamenii sunt revoltaţi de lipsa de informare”
200 de români blocați pe un aeroport în Spania. Sursa foto: digi24.ro

Călătorie de coșmar pentru 200 de români care au vrut să ajungă acasă din Spania! Aceștia sunt blocați de mai bine de 24 de ore pe Aeroportul din Valencia, după ce avionul companiei WizzAir care trebuia să-i ducă acasă s-a defectat.

200 de români blocați pe un aeroport în Spania

Robert Staicu, unul dintre pasageri, a povestit la Digi24 că cei 200 de oameni sunt blocaţi de 24 de ore în aeroportul din Valencia.

Zborul era programat marţi, la ora 10, ora locală. Am fost amânaţi din două în două ore, că se va remedia defecţiunea. Este vorba despre o cursă Wizz Air, care trebuia să facă legătura Valencia – Bucureşti”, a spus el.

Mulți dintre pasageri au renunțat la zbor

Bărbatul a adăugat că după procedura de îmbarcare, oamenii au fost întorşi şi anunţaţi de personal că e o defecţiune la unul dintre motoare şi că urmează să fie remediată problema în cel mai scurt timp, însă orele au trecut, iar românii s-au văzut abandonați pe aeroport. Mulți au renunțat să mai plece acasă.

Oamenii sunt revoltaţi de lipsa de informare. Am fost anunţaţi că, în jurul orei 14 va fi adusă o piesă pentru repararea aeronavei, dar nimeni nu mai are curaj să urce în avionul care e blocat de 24 de ore. Mulţi pasageri au renunţat la zbor”, a spus Robert Staicu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×