Vremea rea a făcut ravagii în România! Bilanţul tragic: 2 morţi şi 10 răniţi

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 21:04
Vremea rea a făcut ravagii în România! Bilanţul tragic: 2 morţi şi 10 răniţi GALERIE FOTO
Vremea rea a făcut ravagii. În toată ţara au fost înregistrate accidente rutiere

Vremea rea a făcut ravagii şi pe drumurile din ţară, acolo unde au avut loc mai multe accidente, soldate cu morţi şi răniţi. O tânără a murit pe şoseaua Timişoara – Buziaş, iar alţi patru oameni au fost răniţi pe DN 7C, în Argeş. Ninsorile care au căzut în ultimele ore au provocat şi alte incidente, precum localităţi fără energice elctrică, curse aeriene care au întârziat şi drumuri închise.

UPDATE, ora 21:00. Până la această oră, bilanţul este unul tragic. O tânără în vârstă de 28 de ani a murit în judeţul Timiş, iar în Vâlcea un bărbat de 63 de ani şi-a pierdut viaţa. Cel puţin zece persoane au fost rănite şi vremea rea continuă, după ce autorităţile au prelungit codul portocaliu de ninsori şi vreme rea.


Un grav accident s-a produs pe şoseaua care leagă Timişoara de Buziaş, în care au fost implicate trei maşini. Cinci persoane au fost rănite, iar o femeie a murit. Accidentul s-a petrecut în jurului orei 11:00, când cele trei autovehicule s-au izbit vioelnt. Autorităţile au intervenit cu un echipaj de descarcerare, două autospeciale SMURD şi 10 subofiţeri, precum şi o ambulanţă.

Vremea a făcut ravagii în ţară

„Un barbat de 29 de ani a condus un autoturism pe DJ 592 dinspre Timisoara spre Cheveres, iar la un moment dat a intrat in derapaj, a patruns pe sensul opus de mers intrand in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 47 de ani. In urma impactului au rezultat 5 victime: o femeie de 28 de ani a decedat (pasagera in autoturismul care a derapat) soferul de 29 de ani a fost ranit grav, iar alte trei persoane cu varste cuprinse de intre 7 si 47 de ani au fost ranite usor si transportate la spital. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpă”, transmit reprezentantii IPJ Timiş.

Imagine de la accidentul din Timişoara
Imagine de la accidentul din Timişoara

În prima parte a zilei, în Timiş, s-a intervenit în 13 situaţii de urgenţă, cu două accidente rutiere, cu şase victime, dintre care una decedată.

3 maşini s-au ciocnit în Argeş

Un alt accident a avut loc în judeţul Argeş, pe raza localităţii Merişani. Un şofer care se deplasa către Curtea de Argeş a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovidn o maşină care circula normal. După primul impact, cele două autovehciule au fost lovite de un al treilea, care circula spre Piteştti. Au rezultat patru răniţi, care au fost transportaţi la spital în afara oricărui pericol.

Accident în Buneşti, Vâlcea

Un om a murit, iar un atul a fost rănit, sâmbătă, în localitatea Buneşti, din judeţul Vâlcea, după ce un autoturism a derapat şi a lovit un camion care transporta material lemnos.

Haos şi în aeroporturi

O maşină care ducea un pacient la dializă a fost blocată sâmbătă dimineaţă pe DJ 679 de zăpada vsicolită. La Otopeni, avioanele au avut întârzieri, după cum au anunţat cei de la CNAB: „Se degivreaza aeronavele înainte de decolare, ceea ce poate conduce la întârzieri la decolare de până la 30 minute, punctual şi mai mult de 30. S-a intervenit pe tot parcursul nopţii şi se intervine în continuare pentru deszăpezire la piste, platforme şi cai de rulare”.

La Aeroportul Timişoara, o cursă a fost anulată, iar alte trei au avut întârzieri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×