Arnold Schwarzenegger, atacat de un bărbat în Africa de Sud. Incidentul a fost filmat

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/05/2019, 10:25
Arnold Schwarzenegger, atacat de un bărbat în Africa de Sud. Incidentul a fost filmat GALERIE FOTO
Actorul de film și fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, a fost atacat de un bărbat la un concurs din Africa de Sud Sursa foto: Hepta.ro

Actorul și fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, a fost atacat de un bărbat, În Africa de Sud, în timp ce discuta pe Snapchat cu fanii. Actorul era prezent la un concurs din cadrul evenimentului „Arnold Classic Africa”, în Johannesburg.

Fostul guvernator al Californiei a fost atacat de un bărbat

Fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, a fost lovit cu picioarele în spate, în timpul unui concurs din cadrul evenimentului „Arnold Classic Africa”, în Johannesburg.  Bărbatul a sărit cu ambele picioare în spatele actorului, în momentul în care Arnold Schwarzenegger vorbea cu fanii pe rețeau de socializare Snapchat.

Ulterior, fostul guvernator în vârstă de 71 de ani, a postat imaginile pe rețelele de socializare și abia atunci a văzut că de fapt a fost lovit, și nu îmbrâncit așa cum a crezut inițial.

Actorul a ținut să își anunțe fanii că este bine. Mesajul a fost postat tot pe o rețea de socializare, de data aceasta pe Twitter. „Vă mulţumesc, dar nu există motive de îngrijorare. Am crezut că am fost îmbrâncit de mulţime, ceea ce mi se întâmplă des. Mi-am dat seama că am fost lovit abia atunci când am văzut filmuleţul, ca voi toţi. Mă bucur că idiotul nu mi-a întrerupt intervenţia pe Snapchat”, a transmis Arnold Schwarzenegger.

Mandatul actorului a ținut șapte ani

Actorul Arnold Schwarzenegger a ocupat timp de 7 ani funcția de guvernator al celui mai mare stat din Statele Unite ale Americii, California. Actorul de film și culturist a promis că situația economică va fi îmbunătățită în timpul mandatului său. Din păcate, problemele economice din California s-au accentuat în timpul guvernării sale. Prin urmare, popularitatea sa a scăzut și în ianuarie 2011 a părăsit funcția de guvernator al Californiei.

Membru al Partidului Republican, actorul de film și culturist, a cedat funcția de guvernator democratului Jerry Brown. Arnold Schwarzenegger a anunțat la vremea respectivă că se gândește să își scrie biografia și să se implice în campanii ecologice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×