10 idei de cadouri pentru 1 martie. Ce să cumperi pe lângă mărțișoare și flori

Silviu Ghering    Claudiu Melinte   
în Stiri mondene
22/02/2019, 12:55
10 idei de cadouri pentru 1 martie. Ce să cumperi pe lângă mărțișoare și flori GALERIE FOTO
10 idei de cadouri pentru 1 martie. Ce să cumperi pe lângă mărțișoare și flori

Luna martie este o bucurie pentru femei și un coșmar, pune tu ghilimele dacă crezi că trebuie, pentru bărbați. 1 martie și 8 martie „sapă” adânc în buzunarele domnilor dacă vor să rămână domni… Mărțișoare care de care mai inedite, flori care de care mai frumoase, cine romantice sau în grup exclusiv feminin, sărutări, promisiuni fac parte toate din cortegiul cu care ne invadează an de an primăvara.

10 idei de cadouri pentru 1 martie. Ce să cumperi pe lângă mărțișoare și flori

Este de ajuns, însă, pentru doamnele noastre? Greu de crezut. Greu de crezut pentru că nu există femeie pe lume care să nu-și dorească, să nu viseze la mai mult decât are oricare dintre celelalte femei din lume. Mai multă frumusețe, mai multă dragoste, mai multe cadouri, mai mult… mai multe… Este în firea omenească să fie așa. Așa că FANATIK.RO s-a „gândit” ce ai putea tu, iremediabil îndrăgostit, să-i oferi ființei iubite pe lângă mărțișoare și flori.

  1. Bijuterii

De aur (sau măcar „suflate”…), de argint, cu cristale Swarovski, cu pietre prețioase sau semiprețioase că sunt și acestea foarte frumoase și nu lasă pustiu cardul… Orice bijuterie face plăcere, dar o brățară fină ar fi foarte potrivită de 1 martie, având în vedere legenda care spune că în timpuri ce se pierd în trecutul îndepărtat, de 1 martie se dăruia iubitei un mic obiect din metal, care i se înnoda la încheietura mâinii cu șnur roșu pentru a o apăra de toate relele.

O brățară cu cristale Swarovski poate fi un cadou foarte potrivit pentru 1 martie, ca orice bijuterie, de altfel
O brățară cu cristale Swarovski poate fi un cadou foarte potrivit pentru 1 martie
  1. Eșarfă

Cadoul care merge la țintă cu orice ocazie, cu atât mai mult de 1 martie, care anunță deschiderea sezonului de plimbări în mijlocul naturii, unde o eșarfă este foarte bine-venită. Oferta este imensă, tu ești singurul care știi cel mai bine (sau ar trebui să știi, ai grijă…) ce culori și ce imprimeuri i-ar plăcea EI pe o eșarfă.

O eșarfă elegantă este o altă variantă de cadou pentru 1 martie
O eșarfă elegantă este o altă variantă de cadou pentru 1 martie
  1. Podoabe făcute de mână

Mai pe românește… hand made! O brățară de piele ar fi cea mai potrivită. Cu semnul zodiei de exemplu. Sau cu o plăcuță metalică inscripționată cu „Te iubesc!” ori alt mesaj care să-i facă plăcere. Brățara este un cadou deosebit pentru că este un simbol deosebit. Care semnifică, și când o dăruiești, și când o primești, uniune și dorință ca relația să evolueze spre un plan superior. Forma brățării este un cerc, iar cercul este simbolul divinității, al soarelui, a perfecțiunii și a echilibrului.

Orice podoabă hand made aduce un zâmbet pe fața iubitei de 1 martie, mai ales o brățară
Orice podoabă hand made aduce un zâmbet pe fața iubitei de 1 martie
  1. Cosmetice

Dacă îți cunoști bine iubita, cum ar trebui de altfel, atunci știi ce parfum folosește, ce parfum îi place. Așa că vei ști ce parfum să-i faci cadou, legat frumos cu șnuruleț alb-roșu. La fel de bine-venit este orice fel de produs cosmetic, mai ales natural, de la cremă de corp la cremă… antirid (cu toate riscurile…)! Nu va supăra pe nimeni o trusă de farduri sau una de manichiură/pedichiură, o sticluță cu ojă, două, trei, patru sau un set de… unghii false! O scutești de o „sesiune” de shopping, pentru că oricum și le-ar lua ea dacă nu i le faci tu cadou de 1 martie…

Un parfum deosebit este întotdeauna un cadou deosebit, cu atât mai multe de 1 martie. Ca orice cosmeticală de marcă
Un parfum deosebit este întotdeauna un cadou deosebit, cu atât mai multe de 1 martie
  1. Geantă

Pentru că oricâte ar avea, tot îi mai trebuie una! Nu mai vorbim cât îi face plăcere, oricând, o geantă nouă. Un sfat prietenesc, de la bărbat la bărbat, cel mai bine o scoți în oraș chiar de 1 martie ca să-și aleagă ea modelul dorit și apoi mergeți să o „udați” la o cină romantică.

Știi vreo femeie căreia să nu-i facă plăcere o geantă nouă? Mai ales pe 1 martie... Numai să fie de marcă!
Știi vreo femeie căreia să nu-i facă plăcere o geantă nouă? Mai ales pe 1 martie…
  1. Abonament la sala de fitness/piscină

Combinat cu un aparat de vibromasaj. Spune tu dacă știi vreo femeie pe care să n-o intereseze cum arată! Toate visează corpul lui Sharon Stone, Jennifer Aniston sau Julia Roberts (una dintre cele mai atrăgătoare actrițe… urâțele!) – absolut de înțeles, și noi, bărbații, visăm la ele! – iar gimnastica, trasul de fiare, înotul, masajul, dacă sunt făcute zilnic, după un program stabilit de un specialist, „pavează” drumul spre un trup după care să întoarcă lumea capul pe stradă, laolaltă femei și bărbați!

cCâteva bazine în fiecare dimineață vor tonifia corpul iubitei, ceea ce nu te poate decât bucura. Fă-i cadou un abonament la piscină de 1 martie! Sau la o sală de fitness!
Câteva bazine în fiecare dimineață vor tonifia corpul iubitei, ceea ce nu te poate decât bucura. Fă-i cadou un abonament la piscină de 1 martie!
  1. Gadget-uri

Un telefon „dăștept”, o tabletă ultraperformantă, un ceas de fițe… pardon, de fitness, o ramă foto personalizată, tot ce ține de boom-ul informatic actual, nu poate decât să încânte și să rămână dovadă palpabilă mult și bine a sentimentelor sincere, care nu țin cont de preț, pe care le ai pentru EA.

Gadget-urile sunt o bucurie pentru toți, de la copii la bunici. Dar de 1 martie cadoul trebuie să fie pentru EA! Ai să te bucuri și tu de el!
Gadget-urile sunt o bucurie pentru toți, de la copii la bunici. Dar de 1 martie cadoul trebuie să fie pentru EA!
  1. Week-end romantic la un hotel de lux din oraș

Ca să se simtă, să vă simțiți, de fapt, amândoi ca în concediu. Început cu o cină romantică la restaurantul EI preferat, cu ce-i place EI cel mai mult să bea și să mănânce. Urmată de un răsfăț nebun cu șampanie și bomboane fine de ciocolată în jacuzzi (obligatoriu camera de hotel trebuie să aibă jacuzzi!) vor asigura un 1 martie de poveste, pe care nu-l va uita ușor. O piscină a doua zi, de refacere, plimbare, shopping, film, teatru și o a doua noapte la hotel vor completa un week-end romantic de neuitat.

O noapte, două „evadați” la un hotel de lux, ăsta da cadou de 1 martie! Te ve relaxa și tu, nu doar iubita ta!
O noapte, două „evadați” la un hotel de lux, ăsta da cadou de 1 martie!
  1. O ședință la spa

Dacă o s-o duci la un masaj profesionist cu uleiuri aromatice, exotice sau la o terapie în saună, și, atenție!, o vei aștepta să termine ședința de relaxare, s-ar putea să fi cadoul care, cel mai probabil, va transforma 1 martie într-o zi de vis. Mai ales dacă o vei continua cu cina romantică amintită mai sus…

Dacă tu nu știi să faci un masaj „profi”, lasă un specialist să o relaxeze pe iubita ta de 1 martie. Și învață!
Dacă tu nu știi să faci un masaj „profi”, lasă un specialist să o relaxeze pe iubita ta de 1 martie
  1. Excursie-surpriză

Afară din oraș, într-un loc care îi place EI, la munte, la mare și-n orice-mprejurare! Cât de exotic suportă contul tău bancar… Pentru ca efectul să fie și mai puternic, nu-i spune unde mergeți, „amețește-o” cu orice altceva până în ultimul moment în care poți, că „papagal” trebuie să ai, altfel n-ai fi „agățat-o”, nu? Iar cadoul ăsta „în dplasare” trebuie să conțină obligatoriu o cină romantică, eventual și o ședință la spa dacă locația în care te-ai hotărât să o duci are așa ceva. Și ar fi bine să aibă…

Ce poate fi mai romantic de 1 martie decât o plajă pustie doar pentru voi doi?! Sau un o cabană în vârf de munte?
Ce poate fi mai romantic de 1 martie decât o plajă pustie doar pentru voi doi?!
  • „Câștigă-i iubirea mai întâi și mai apoi oferă-i cadouri. Este, cu adevărat, ceva greu, dar așa trebuie procedat ca să iubești mai apoi netulburat de îndoieli” – Publius Ovidius Naso
  • „Felul în care dăruiești contează mai mult decât cadoul” – Pierre Corneille
  • „Poți spune întotdeauna ce fel de persoană crede cu adevărat un bărbat că eșți prin cerceii pe care ți-i face cadou” – Audrey Hepburn
  • „Unul dintre cele mai mari cadouri este să oferi atenția ta nedivizată” – Oprah Winfrey
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×